Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Това бе отчетено при Анализа на резултатите от 2020 година

lhsuurГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

В 61. Стрямска механизирана бригада се проведе Анализ на резултатите от подготовката на командирите, щабовете и формированията през 2020 година. В мероприятието участваха заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов, командирът на 61. бригада бригаден генерал Деян Дешков, офицери от командването и управлението на бригадата, командири на батальони и дивизиони,

командири на роти и батареи, както и главните сержанти на формированията от състава на бригадата.

В своето експозе ген. Дешков анализира задачите и мероприятията, изпълнени от бригадата по трите мисии на БА. Командирът на бригадата отбеляза, че при проведените мероприятия е имало слабости, които могат да бъдат отстранени през настоящата година. Непроведените мероприятия поради епидемиологичната обстановка не са повлияли на цялостното ниво на подготовка на щабовете и формированията от бригадата. Важният факт е, че през изминалата година е отбелязано понижаване на некомплекта на личен състав. Командирът подчерта, че изключително добра практика са съвместните занятия с формированията от Военновъздушните сили, които трябва да продължат и за в бъдеще.

Заместник-командирът на 61. Стрямска бригада полк. Мирослав Костадинов направи анализ на състоянието на войсковия ред и дисциплината през учебната 2020 и отчете намаляване на инцидентите в сравнение с 2019 г.

 

   

lloonnm

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-2°C
Ясно
Температура: -2°C
Усеща се като: -2°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.3 m/s

Времето със sinoptik.bg