Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Датата и часът на подаване на заявлението в електронната система не влияе на класирането!

EDTГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Уважаеми родители, системата за електронен прием на деца в общинските детски градини е отворена за регистрация и редакция на заявления. През месец април дейностите по приема са за предстоящата учебна 2021/2022 година. До 19. април включително, родителите на деца, които през 2021 г. навършват три години, могат да кандидатстват за първа група в детска градина - за прием през месец септември. Същата

е датата за кандидатстване и за яслена група, както и за всички останали групи - втора, трета и четвърта, при обявени свободни места. Заявления могат да се подават онлайн на https://dg.kazanlak.bg/ в двата модула - за яслена група и за група в детска градина! На посочената страница са достъпни Графикът на дейностите за прием, утвърден със заповед на кмета, както и Наредба № 9 за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на община Казанлък, където са регламентирани всички правилата и критериите за електронен прием.

            Датата и часът на подаване на заявлението в електронната система не влияе на класирането!

            Важно за родителите е да знаят, че регистрираните заявления до момента, няма да бъдат анулирани и ще участват равностойно в класирането. Необходимо е всеки родител да провери дали данните, които е посочил в заявлението са актуални и при необходимост да бъдат направени редакции до 19. април! Обърнете внимание на критериите, които сте отбелязали, които носят допълнителни точки при кандидатстването.

            Резултатите ще бъдат обявени на 22. април, а записването на класираните деца ще се извърши в периода от 22. до 29. април включително, по изготвен от директорите график за записване на приетите деца.

           

           

 

 

   

   

 

 

 

sa

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>9°C
Слънчево
Температура: 9°C
Усеща се като: 9°C
Вятър: югозапад
Сила: тих, 0.7 m/s

Времето със sinoptik.bg