Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

По Коледа крадците сами си правят „подаръци”

somГБ

71-годишна казанлъчанка се оплакала в полицията, че за времето от 24 до 25 декември неизвестен апаш е разбил вратата на къщата и в с. Голямо Дряново и е отмъкнал 3 златни пръстена с тегло общо около 3 грама, обеци, колие около 7 грама, златна гривна и мъжки ланец около 35 грама. Така крадецът, който очевидно не вярва в Дядо Коледа сам си е направил коледен „подарък”.

През нощта на Коледа е бил обран и магазин за жива риба, намиращ се преди разклона за с. Тулово. Неизвестните засега крадци са повредили 5 вани и са откраднали много сомове, есетри, шарани и толстолоби.

А тази нощ е изгорял напълно един фолксваген пасат, до разклона за Стара Загора. Поради движение с несъобразена с пътните условия и релеф скорост водачът на колата е загубил контрол над управлението, автомобилът е излязъл извън пътното платно, вдясно по посока на движението и се е преобърнал по таван. В резултат на катастрофата фолксвагенът е експлодирал и изгорял напълно. Пристигналите на мястото на инцидента пътни полицаи не са намерили никаква следа от шофьора и евентуалните му спътници. Което може да означава две неща – че автомобилът е бил откраднат, или пък шофьорът е бил пиян /или дрогиран/ и не е желаел среща с полицията.

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>18°C
Слънчево
Температура: 18°C
Усеща се като: 18°C
Вятър: север
Сила: умерен, 7.0 m/s

Времето със sinoptik.bg