Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА СТАРА ЗАГОРА

Споделете ме

На втора позиция в листата е казанлъчанинът Борис Кърчев, а на пета позиция е Йоана Йончева-Фильова от МГЕРБ - Казанлък

boГЛАСЪТ НА СТАРА ЗАГОРА

Предизборната кампания на ГЕРБ в 27 Многомандатен избирателен район – Стара Загора стартира със стилно презентиране на кандидатите за народни представители снощи, което бе излъчвано на живо във Фейсбук на страницата на ГЕРБ за област Стара Загора. Водачът на листата Емил Христов представи приоритетите на ГЕРБ за България и за област Стара Загора, сред които акцент са енергетиката, туризма, здравеопазването.

„Ще работим за осигуряване на по-висок стандарт на живот и сигурност на гражданите, затова здравеопазването да стане достъпно, да се инвестира в съвременно оборудване и лекарите и медицинският персонал да получават прилично възнаграждение – посочи Емил Христов.

На втора позиция в листата на ГЕРБ, непосредствено след водача е казанлъчанинът Борис  Кърчев, а на пета позиция е представителката на МГЕРБ- Казанлък Йоана Йончева-Фильова. За да ги подкрепят на старта на предизборната кампания, с тях бяха техните половинки – съпругата на Борис Кърчев - Мирослава и съпругът на Йоана – Николай Фильов.

bi

Силна подкрепа и мотивиращо рамо на Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова дадоха казанлъшките представители, водени лично от общинския координатор на ГЕРБ и кмет на Казанлък Галина Стоянова. За Борис и Йоана в Стара Загора дойдоха Нено Влайков - народен представител в 43 НС, Николай Златанов – Председател на Общинския съвет в Казанлък, Радиана Стефанова – зам. председател на ОбС, общинските съветници на ГЕРБ Николай Факиров, Иван Гитев, Иван Катанов, кметът на Ръжена - Апостол Терзиев. А приятелските прегръдки накрая, когато казанлъчани „превзеха“ сцената за снимки, обраха овациите на цялата зала.

Парламентарни избори 2017
№11 ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Стара Загора

Стара Загора
Стара Загора - Температура: <b/>16°C
Слънчево
Температура: 16°C
Усеща се като: 16°C
Вятър: северозапад
Сила: тих, 1.0 m/s

Времето със sinoptik.bg

halba