Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

След като САЩ казаха “А”, трябва да продължат до края на корупционната азбука

delopГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

САЩ санкционираха Пеевски и Черепа по глобалния закон “Магнитски”. Отрязаха корпулентния бивш депутат от финансовите потоци и го обрекоха на гражданска смърт. Сега, след като Вашингтон каза “А”, трябва да продължи до края на корупционната азбука и да се следва пътят на парите. Трябва да се ударят доверените лица – създателите на Пеевски и политическите ментори, прокситата и перачите на парите му.

Трябва да се стигне до тези, които държат ключа към милиардите на Пеевски, които той вече не може да ползва в лично качество, тъй като е токсичен. Разследващият сайт „Биволъ“ е изследвал този тесен доверен кръг през годините. Ето най-важните от тях:

Ахмед Доган /Агент “Сава”/ и неговия подгласник Йордан Цонев – политическият чадър над “Детето Чудо”. Не е нужно да се пояснява защо.

Бриго Аспарухов – който призна публично, че лично е препоръчал Борисов за най-висшия държавен пост. Който покри агент “Румянцев”, вербовчика на Симеон Сакскобургготски, който пък докара юпитата и от чието младежко НДСВ се пръкна Пеевски, назначен за шеф на Пристанище Варна.

Цялата публикация на екипа на „Биволъ“ може да прочетете ТУК

 

 

   


 

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n