Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Докато партиите толерират циганизацията, бруталните убийства и изнасилвания на деца ще станат ежедневие

kastrГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток начин малко момиченце от с. Сотиря. Едва тогава политическите партии ни чуха, че трябват по-строги закони и променихме НПК в частта, позволяваща сделка и намаляване на присъдата на извършителите на тежки престъпления. Вчера беше изнасилено и убито дете в с. Ковачевци. На жълтите павета или пред Президентството ли трябва да се

случи подобен брутален акт, за да ни чуят останалите политици, че химическата кастрация, особено при подобни случаи не е нехуманен акт, а метод за възпитание и превенция на извратените маргинализирани субекти?! Това се казва в декларация, разпространена от ръководството на ВМРО.

„Вместо държавата да се занимава с популяризирането на гей паради и разпространението на педофилски филми, то нека и „новите“ и „старите“ политици, да се огледат в какво гето се превръща България. И не, не е най-важното да смените изборните правила, за да отстраните неудобен политически противник от секционните комисии. Нито е важно да вкарате лобистки поправки, за да платите цената на политическото си реанимиране. Още по-маловажно е да давате мръсни политически поръчки за очерняне на този и онзи, просто защото го можете. И без вас, и без нас България е просъществувала над 1300 години. Но едва ли с тези темпове на саморазрушение и политически братоубийства, на които ставаме свидетели днес, ще продължи да ни има като нация в бъдещите десетилетия.“

Сега искаме да попитаме крещящите защитници на малцинствените права – кого ще защитите при случая в Ковачевци? Жертвата или насилника? Защото в този тежък казус и двете страни са от цигански произход. Обикновено, когато жертвата е от български произход, а насилникът/убиецът е циганин, Вие заставате на страната на насилника/убиеца. Сега кого ще изберете и морал на кого ще четете?

Войводите припомнят, че ВМРО има ясна позиция отношение на циганите – образование и труд. Това е пътят за тяхната интеграция. Това обаче няма да стане с галене по главата – правила и строга и твърда държавна политика са нужни. В противен случай до 20 години България ще се превърне в гетото на Европа и подобни скандални случаи като сегашния, ще са ежедневие. Още в първите дни на 46-ото Народно събрание ще внесем и ще настояване за спешното приемане на циганската Концепция, която Красимир Каракачанов внесе в миналия Министерски съвет, но коалиционните партньори на Патриотите отказаха да подкрепят.

„Ще настояваме и за сериозен обществен дебат относно химическата кастрация при подобни сексуални престъпления, особено касаещи посегателства над деца“, заявяват от ВМРО.

 

-----------------------------------------

Бел. ред. Химическата кастрация е обратимо химическо въздействие с цел понижаване нивото на мъжките хормони и респективно либидото у конкретния индивид. Като наказание при сексуални посегателства се прилага в американския щат Алабама, в Украйна, Русия, Пакистан, Естония, Полша, Дания, Германия, Унгария, Франция, Норвегия и други държави.

 

  

 lfswt

   ukraynna

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq