Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Мустафа Карадайъ потъпка в Анкара българската Конституция. На ход е Прокуратурата!

mideГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

„Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, категорично се противопоставяме на провокациите и откровеното национално предателство, което беше извършено от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ при посещението му в Турция. В изказването му са нарушени основни разпоредби на Конституцията на Р България и има основание за самосезиране на прокуратурата по Наказателния

кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.“ Това се казва в специална декларация до медиите, изпратена от предизборната коалиция.

„Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя (явно България – бел. ред.) е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.“ В това се е клел Карадайъ пред своите домакини Ердоган и Мустафа Шентоп, председател на турския парламент. Целта на посещението му е да неутрализира очаквания отлив на гласове за ДПС след американските санкции спрямо олигарха на движението Пеевски. Като вдигнат броя на гласоподавателите сред нашите изселници в Турция.

„143 години след Освобождението на Родината ни ставаме свидетели на слугинажното и официално предаване на суверенитета на страната ни в ръцете на Ердоган и на други чужди сили. Ето това е резултатът от злонамерените действия на безродния умно-красивитет, „мутрите“ на Мая Манолова, „мълчаливите чалгари“ на Слави и ДПС. Вместо да направят разграничения по степен на демократично развитие и да допуснат гласуване в САЩ и Великобритания, но да спрат изстъпленията от Турция, новите управляващи директно обслужиха ДПС и Ердоган.“ Така завършва декларацията на Патриотите.

Въобще, за няколко седмици България окончателно влезе в плен на козируването. Така утре ще козируваме през западняците и за Македония в ЕС. Може дори и бонбон да не ни подхвърлят. А доскорошните управляващи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.

 

  

 

   

   

 

 

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n