Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

В Русия е в ход държавен преврат, президентът е тежко болен от рак. Данни от украинското разузнаване

avrrfГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ    

Ръководителят на украинското военно разузнаване Кирил Буданов обяви, че руският президент Владимир Путин е тежко болен от рак, а в Руската федерация вече се извършва преврат за свалянето на Путин. Това твърди топ-разузнавачът в интервю за Sky News. Според Буданов, войната с Русия ще достигне повратна точка до средата на август и ще приключи до края на годината. Той също така заяви,

че в Русия вече се извършва преврат за свалянето на Путин, а руският лидер е тежко болен от рак. Освен това, според ръководителя на разузнаването, руският президент има няколко други сериозни заболявания. Буданов добави, че Путин е в лошо психо-емоционално и физиологично състояние.

„Повратният момент ще бъде през втората половина на август. До края на тази година повечето от активните бойни действия ще приключат. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички наши територии, включително Донбас и Крим… Европа вижда Русия като голяма заплаха. Страхуват се от нейната агресия. Ние сме във война с Русия от осем години и можем да кажем, че тази прехвалена руска сила е мит. Тя не е толкова силна. Това е някаква орда с оръжие.“

Според разузнавача, тактиката на Русия не се е променила, въпреки съсредоточаването ѝ на изток, а Руската федерация търпи огромни загуби. Той потвърди, че не е изненадан от неуспехите на Русия във войната: "Ние знаем всичко за нашия враг. Знаем за техните планове почти в момента, в който се раждат."

В своя репортаж „Скай нюз“ припомня, че Кирил Буданов правилно е предвидил кога ще започне руската инвазия, догато министрите в украинското правителство бяха скептични, а сега той казва, че е уверен в предвиждането за края на войната.

Журналистът, взел интервюто, описва и кабинета на Буданов и самия него.

„Офисът му е тъмен и пълен с атрибутите на войната и шпионажа, чували с пясък, подредени по прозорците, картечници, натрупани на пода, на масата има резервен пълнител за автомат, който се използва като преспапие. Той е изключително млад, за да ръководи военното разузнаване на страната си, само на 36 години и говори със сухата прецизност на занаята си. Буданов не показва много емоции, по време на интервюто се усмихна само веднъж, когато каза на английски: „Аз съм оптимист“.

Да припомним, че руски независими медии оповестиха, че Путин се подготвя за оперативна интервенция за лечението на раково заболяване. За да прикрие отсъствието му, пиарите на Кремъл подготвят записи на речи, участия в срещи, подписване на укази и дори дубльор на президента на Руската федерация. Очаква се Путин да бъде извън строя за около десет дни. Хирурзите ще са изключително руски специалисти, които са преминали многостепенна проверка. Информацията е, че президентът страда от рак на червата. Британските таблоиди пък твърдят, че Путин има рак на кръвта. Разузнаването съобщава, че за свой заместник /по време на лечението си/ президентът е определил бившия кагебистки шеф Н. Патрушев. Според вещи в кремълските потайности, Патрушев е още по-зъл и коварен и от Путин.

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n