Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

В Анкара депесарите показаха истинското си лице. Събраните подписи ще бъдат внесени в Прокуратурата

mideГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

„Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ считаме, че с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство партия ДПС показва, че е антибългарска, противоконституционна, етническа партия. Приканваме всички българи да се включат в инициираната подписка, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за производство по

реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия „Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП.“ Това се казва в разпространена декларация до медиите днес.

Всеки пълнолетен българин може да се подпише в подписката, като бланките могат да се изтеглят от интернет страниците на ВМРО – Българско национално движение, „Воля“ и НФСБ, както и във всички клубове на партиите в страната. Също така ще бъдат направени пунктове за събиране на подписи – постоянни и мобилни – във всички населени места в България. Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ призовават всички български политически партии и организации да подкрепят тази инициатива и да се включат в събирането на подписите за прекратяването на ДПС!

 

 

   


 

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n