Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Откриват се 121 секции в Турция. Това е национално предателство и вече са нужни крайни действия!

erdГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

„Ние няма да допуснем 143 години след Освобождението на България ердоганова Турция отново да решава съдбата на Родината ни! 45-ият парламент доказа, че хората в него искат властта само и единствено за реваншизъм и лична изгода. След като си направиха заплатите по 10 хил. лева, те вкараха лобистки промени в няколко закона, обслужващи определени олигархически кръгове. И накрая,

предадоха суверенитета на държавата ни в ръцете на един откровен диктатор, какъвто е Реджеп Тайип Ердоган.“ Това заявиха за медиите от ръководството на коалиция „Българските патриоти“.

Цената за шоуто на Росенец ще се окаже доста по-солена за българските избиратели от заплатите на няколко депутати от Демократична България, добавят войводите. Последното доказателство е Решение на ЦИК с №253-НС от 18 юни 2021 г., с което се определя броят на секциите зад граница. Потресаващ скок бележи броят на секциите в Турция: от 35 на предишните избори, за сегашните предсрочни са регистрирани цели 121! Това означава, че от 22 000 гласа за ДПС от Турция, на 11. юли може да се очакват близо 100 000 гласа за турската етническа партия на Доган и Карадайъ, който безсрамно припозна Турция като своя родина.

Ето, това е подаръкът за Ердоган, направен от т.нар. „демократи“, „мутри“ и „шоумени“. За Реджеп Тайип Ердоган, който нееднократно обявява пред света „душевните граници“ на новата Османска империя. Същият, който открито изказва и своята подкрепа за етническата партия ДПС. И го препотвърди по време на визитата на нейния председател Мустафа Карадайъ, чрез своите емисари, преди няколко дни. Байрямът може да започне още сега!

„Припомняме, че през 2015 г. благодарение на Патриотите, секциите в държавите извън ЕС бяха ограничени до 35 на брой. Така реално беше ограничена и възможността в Турция хора, които нямат българско самосъзнание, да излизат под строй и да гласуват безконтролно за етническата партия ДПС. През 2017 г., отново благодарение на нашето настояване и намеса, беше въведено задължителното изискване декларациите да бъдат попълвани и подписвани лично в секциите зад граница. При новата ситуация, оттам могат да дойдат хиляди гласове и от мъртви души от изселници, които не се водят вече към регистрите на българското ГРАО и няма как да бъдат проверени. Кой иска отново да се върнем към годините на управлението на Костов, когато гласовете от въпросната държава бяха шестцифрено число (около 300 хил. – два пъти повече от всички гласували на последните избори българи зад граница)?! Всъщност, те бяха над 100 хиляди и преди да въведем ограничението от 35 секции през 2015 г.“ Това заявяват от „Българските патриоти“.

Войводите са категорични, че пред очите на българския народ се извършва национално предателство; и те ще бъдат принудени чрез категорични действия да осуетят коварните замисли и действия на родоотстъпниците.

 

nnm

----------------------------------

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

  

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n