Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Време е млади и принципни хора да влязат в политиката, за благото на Майка България

kgГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Д-р Венцислав Иванов е роден в град Сандански през 1979 г. Завършва ветеринарна медицина в Тракийския университет в Стара Загора и специализира “Хирургия”. Работил като ветеринарен лекар-хирург в клиники в Стара Загора. Впоследствие завършва и специалност “Фармация” в Медицинския университет в Пловдив. Работи за международна фармацевтична компания. С две думи - един млад и

успял българин. Който обича България...

 

Д-р Иванов, кой е най-големият проблем на днешна България?

- Разединението! В момента обществено-политическият ни живот е олицетворение на баснята за орела, рака и щуката – всеки тегли в различна посока. България, за да се движи напред, има остра нужда от национално помирение. Сега!

 

Защо решихте да се занимавате с политика, все пак Вие сте успял човек в друга професионална сфера?

- Бях поканен от ВМРО да вляза в листите им от гражданската квота и приех. Защото мисля, че е време нови, млади и образовани хора да поемат инициативата и не само във социалните мрежи, а на терен да работят за Майка България и нейното бъдеще! Бъдеще на сплотена България и сплотен народ, надявам се!

 

Вие сте родом от македонските предели на България, кога за пръв път чухте за Организацията?

- За пръв път чух за ВМРО като дете. Роден съм в Сандански и там съм израснал. Баща ми е от Цапарево, което се намира в Малешевската планина. Празникът на селото е на 2. август – Илинден - и там за пръв път съм чул за ВМРО и Илинденско-Преображенското възстание. По-късно, като ученик започнах да чета за Яне Сандански (все пак живеех в гр. Сандански), Гоце Делчев, Даме Груев… И така…

 

Освен разединението на народа ни, кои са другите непосредствени заплахи за България?

- Атаките срещу семейството и нормалността като цяло. Вярващ православен християнин съм и ще се боря против разбиването на традиционното българско семейство и за запазване на християнските ценности, чрез остро противопоставяне на джендър-идеологията и насаждането на ненормалности. Семейството - това са съпруг, съпруга и тяхното/техните деца! Не трябва да допускаме след години на детската площадка да чуваме от дечицата, че майка им се казва Иван или баща му се казва Мария! Твърдо против Истанбулската конвенция! Не на ранното сексуалното образование при невръстни деца! Не на парадирането с нетрадиционна сексуална ориентация!

Любовта към Отечеството и упованието в Бога са ни съхранили като православен народ. Ако се унищожат тези два основни стълба, нацията ни ще рухне.

 

Ветото за Македония… мислите ли, че това е правилният начин, че това е верният тон, който бе зададен от ВМРО още в 44. Народно събрание?

- Смятам, че държавните ни интереси изискват да сме безкомпромисни не само към Македония, а и към всяка друга държава, която се опитва да краде историята и културата на България! Това е моята твърда позиция. Защото опасността от предателство е съвсем реална. Към Парламента са се запътили формации, които действат като футболни агитки – някои са фенове на Изтока, други на Запада. Но не и на България. Каквото им кажат техните идоли, това и правят. Трябва да се спре клякането пред силните на деня, само за да бъдем потупани по рамото и да имаме снимка с лидер на друга по-голяма държава! България няма приятели, България има национални интереси!

 

Кои са основните направления, по които „Българските патриоти“ ще работят в Парламента?

dsf- Основна задача е повишаването на доходите. Преизчисляване на всички пенсии, подкрепа на бизнеса, мерки срещу произвола на монополите и картелите…Особена тревога буди и демографската катастрофа. Затова ние ще работим за подкрепа на грамотната раждаемост, ще предложим активни просемейни политики и програми за завръщане на нашите сънародници от чужбина…

 

Какво искате да кажете на нашите читатели, на българите?

- Много от нас са посещавали Етъра. Там на една каменна плоча пише: "Народ, който не уважава традициите си, не уважава себе си”. На няколко места в България съм срещал и надписа: ”Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще”. Виждал съм снимки в социалните мрежи на стотици приятели с тези надписи. Хора, нека не остане само снимката в профила ви. Нека тези думи се превърнат във ваша-наша кауза и идея и те да са в сърцата ни!

 

ryfd

 

 

  

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n