Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

ДПС преливало турски гласове на Славчовците, за да бият ГЕРБ

mazqГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Никаква подкрепа за правителство на Славчо, не ви искам по никакъв начин, при целия тормоз и рекет върху нас. Това заяви днес Бойко Борисов. Направете си правителство, понесете си отговорността, управлението на държавата не е шоу. Веднага връщаме мандат ако ни се даде, добави Борисов. ГЕРБ е категорична опозиция. Планът е да продължи Рашковщината и Минековщината, за да може

едноличната диктатура на Радев и неговото правителство да действа. Кое зло да избера? Имам Рашков, имам Слави Трифонов. Не подкрепяме правителство - остава Рашков, подкрепяме правителство - идва Трифонов. Айде ако има по-малко зло да избереш някого. Затова аз, умолявам те, Христо, умолявам ви, скафандри, вие надробихте тази попара горчива и гадна, ще я сърбате, ако оставите народа на Радев, стотици милиони похарчихте за избори, ако вие водени от Радев ни вкарате в трети избори ще стане страшно, каза Борисов.

„Ако видите в смесените райони как са преливани гласове за Слави Трифонов и от коя партия, ще се върнете на моето изказване за това кой стои зад тази партия“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Две държави останахме без план за възстановяване, но едната е най-богатата и нея не я интересува. Две държави, некадърници такива, каза Борисов. Дето си правите кабинета по фън шуй, с 12-15 съветници. Съберете се, ако няма парламент, няма да има бюджет, няма план, идва четвърта вълна.

„При трети избори вече няма да има печеливши, това ще бъде „пирова победа“. Държавата ще лети надолу. Вкарват държавата в тежка криза“, допълни още той.

На въпроса ще се впусне ли в лидерска битка с Румен Радев за президентската власт наесен, той отговори категорично: „Не“. „Умен, висок, красив, с коса и с очила“ – така Борисов шеговито образува кандидата на ГЕРБ за президентския пост, но не го назова поименно. Стана ясно обаче, че името вече е известно в партийните среди на ГЕРБ.

 ytu

 

-----------------------------------

По материали на БГНЕС

 

  

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n