Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Скриха 9 години от биографията на Николай Радулов

njddГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Лидерът на партията „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов е на път да инсталира начело на МВР офицер от бившата Държавна сигурност, ако 46-ото Народно събрание гласува проекта за правителство на малцинството, които Кралят на чалгата обяви. Като вицепремиер и министър на вътрешните работи той предложи Николай Радулов, представен в голяма част от медиите като професор и специалист

по сигурността. Самият Трифонов го представи като „човек, работил в сектора на сигурността над 33 години“. Както голяма част от медиите, така и Слави обаче спестиха факта, че първите 9 от тези 33 години Радулов работи в репресивния апарат на БКП – Държавна сигурност като оперативен работник. Очевидно тази истина не е удобна не само за Трифонов, но и за самия Радулов, защото тя е спестена и на партийния сайт на ИТН.

През изминалите близо 32 години от краха на тоталитарния комунистически режим нито една политическа партия или коалиция не си е позволявала да предложи за министър на вътрешните работи бивш офицер от Държавна сигурност, така както сега това прави Слави Трифонов.

Всичко по скандалната тема четете ТУК

 

  

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n