Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 uubb

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Насаждат сепаратистка и ЛГБТИ пропаганда чрез преброяването, предупреждават от ВМРО

makkasГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Хора от смесените райони са агитирани да се вписват в графа „други“ вместо българи, а джендър фондации правят кампания за узаконяване на гей браковете. „Ние от ВМРО сме категорични, че това е опасно заиграване както с етническия мир, така и с конституционните устои на Република България. – сигнализираха войводите. - Ставаме свидетели на скандални процеси, които извършват открита

манипулация чрез една много сериозна и жизненоопределяща тема като националното преброяване и държавата трябва да се намеси и да ги спре!“

До ВМРО са достигнали тревожни сигнали за това, че масово в т.нар. смесени райони, както и в циганските махали и пограничните райони с РС Македония, от месец насам обикалят емисари, които провеждат кампания сред българското население в графа „националност“ да пишат „помаци“, „турци“, „македонци“ или просто „други“, но не и българи. Това е целенасочена политика, която има като крайна цел да прокара път на искания за признаване на малцинства и дори и до подбуждане към бъдещи сепаратистки действия.

Всякакви действия към подбуждане на процеси за създаване на малцинства или автономни територии следва да се третират като престъпления против Републиката – глава първа от особената част на Наказателния кодекс.

„Другата сериозна провокация, на която попаднахме идва от ЛГБТИ+ средите, които отново използват националното преброяване, за да правят кампания за признаване на гей браковете и извоюването на повече от предвидените за всички български граждани права, като насажадат чрез клипове и нарочно направен сайт, че гей общността е малтретирана и преследвана.

Това е поредната агресивна кампания, направена чрез драматични клипове, които нагнетяват усещането за обреченост на гей двойките. Нещо, което категорично е невярно и цели единствено елитаризирането на тази общност за сметка на хетеросексуалните мъже и жени. Да не говорим, че по темата за гей браковете също има изричен текст в Конституцията: „Чл. 46 (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак.“, потвърден и от Конституционния съд на Република България с Решение № 13 от 27 юли 2018 г.

А суверенът категорично и ясно каза, че не иска джендър провокации и брюкселски декларации за прокарване на ЛГБТИ+ идеологията и малцинствените претенции на определени групи от хора.

„Ето защо ние от ВМРО призоваваме всички български граждани да се включат активно в преброяването и да заявяват смело и гордо, че са с българска националност и изповядват християнството като религия. С което автоматично ще пресечем тези опасни процеси, които тихомълком се прикачат към кампанията за Национално преброяване. От резултатите наистина ще зависят много бъдещи действия на следващите народни събрания, които – както виждате – са далеч от национално отговорни. Нека не даваме поводи за узаконяване на нечии извратени желания.

Призоваваме и прокуратурата да се самосезира и да направи проверка за опитите за създаване на малцинствени групи в смесените райони, както и откритата пропаганда за намеса в държавната политика на една малка, но шумна група от хора.“ Това заявяват в специална декларация родолюбците от ВМРО.

vm

 

 

 

   kdjfsj

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n