Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Дадоха почетно звание на 64. бригада за „образцови действия“

kateГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Руският президент награди 64. бригада, окупирала Буча край Киев през март, с почетното звание "гвардейци" за "образцови действия" по време на войната срещу Украйна. Това може да се види в портала на правителствените документи на Руската федерация. „За масов героизъм и смелост, твърдост и смелост, проявени от личния състав на бригадата в бойни действия за защита на Отечеството и

държавните интереси във въоръжени конфликти“, гласи точната формулировка в указа. Бригадата е подразделение на 35. армия на Източния военен окръг и е дислоцирана в Хабаровска област.

Членът на преговорната група на Украйна Михаил Подоляк беше възмутен от това решение и призова света да разбере, че срещу Украйна се извършва геноцид. „Докато някой обсъжда дали престъпленията на Руската федерация в Украйна могат да се нарекат геноцид, Кремал продължава цинично да се подиграва в лицето на света“, заяви украинският функционер.

„За героизъм и храброст“, се казва още в указа. Така ли се наричат на руски убийствата на деца и изнасилванията на жени?!

Главното управление на разузнаването на Министерството на отбраната разполага с доказателства, че град Буча е бил окупиран от 64. моторизирана бригада на окупационните сили на Руската федерация и именно тя е организирала масови изтезания, изнасилвания и малтретиране на цивилни, след което ги е застреляла.

На 1. април Буча бе освободена от руските нашественици. На 2. април кметът на града Анатолий Федорук съобщи, че близо 300 граждани са погребани в масови гробове, десетки трупове лежат по улиците, някои с вързани ръце.

На 12. април Путин нарече доказателствата за военни престъпления в Буча като „фалшиви“ и каза, че са много подобни на „фалшивите новини“ на западните журналисти за използването на химическо оръжие в Сирия. Белоруският узурпатор Лукашенко, надмина своя патрон Путин, добавяйки, че британците и тяхната "ръчна преса" са извършили "психологическа спецоперация" в Буча. Руското военно-политическо ръководство след първите кадри от ужаса в Буча отрече участието на техните военни във военни престъпления и заяви, че всичко това са "провокации на украински нацисти" със съдействието на американците.

Европейският съюз, САЩ и лидерите на водещите страни от цивилизования свят осъдиха руските зверства срещу невъоръжени цивилни в Буча и други украински градове.

Да, светът е потресен… Възмутен! И яростен!!

От нечовешкото поведение на едно същество, което поне на външен вид прилича на човек.

Единственото логично обяснение е такова: просто Путин е психопат.

Психопатията е разстройство на личността, антисоциално личностно разстройство. Първо - психопатите са патологични лъжци. Очевидно под негово давление, всички в Кремъл също лъжат. Нагло и безцеремонно, налудничаво.

Логиката, доколкото я има в поведението на руския президент, сочи, че той е и социопат. Тези хора никога не изпитват вина, тревога или разкаяние, тези чувства са им непознати. Те се държат така, сякаш нямат съвест, защото техните понятия за добро и зло са силно изкривени. Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към всяка такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност.

Горното е написано в учебниците по психиатрия. Но, както виждате – всичко пасва и за случая „Путин“.

Какво може да се направи, все пак?

Да, психопатите са вменяеми и могат да носят съдебна отговорност за деянията си. Проблемът е, че след като излязат от затвора, те остават непроменени. Защото психопатията не се лекува.

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n