Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Руската подводна флотилия ще се увеличава още, обеща украински офицер

ruswsГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Корабът за снабдяване на Черноморския флот на Руската федерация "Василий Бех", който бе поразен от военноморските сили на Украйна, потъна преди малко. Това съобщи ръководителят на ОВА – Одеса, Максим Марченко във видео съобщение. "Тази сутрин нашите военноморски сили удариха кораба за поддръжка на Черноморския флот "Василий Бех", на борда на който беше монтирана зенитно-ракетната система "Тор".

По-късно стана известно, че е потънал." Това обяви Марченко и отбеляза, че въоръжените сили на Украйна вече имат в сметката си вражески крайцер, няколко катера, сега е добавен и помощен кораб.

„Сигурен съм, че скоро нашите военни ще добавят и една фрегата, корвета и голям десантен кораб. И така, можем да кажем, че създадохме една подводна флотилия от кораби на дъното на Черно море в състава на Черноморския флот на Русия“, пошегува се ръководителят на OВA.

Да припомним, че рано тази сутрин украинските ВМС удариха влекача на руските нашественици „Василий Бех“, натоварен със зенитно-ракетен комплекс „Тор“ на борда, който превозваше хора и оръжие към Змийския остров.

 

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n