Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Руският президент е издал заповедта за убийството на бащата на Кадиров. И скоро Рамзан ще отмъсти

putasГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Въпреки новите заплахи от Руската федерация и редовните ракетни атаки срещу Украйна, секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Алексий Данилов винаги изглежда спокоен. Чуйте неговото осведомено мнение по най-наболелите проблеми:   „Руснаците нямат голям брой ракети. Но има проблем, че те преговарят с Иран за доставки. И това е предизвикателство за нас. Нашият президент, хората,

които се занимават с международни договори, министърът на външните работи правят всичко възможно това да не се случи. Но не можем да гарантираме, че това няма да се случи. Защото от 1979 г. Иран живее, така да се каже, в своя собствена парадигма, в свой свят. Но ако Руската федерация вече иска ракети от тази страна, това означава, че те нямат възможности за вътрешно производство. Сами си правят някакви ракети, но количеството, което са имали в началото на войната, и това, което произвеждат, са несравними количества.

В същото време бих искал да подчертая, че Руската федерация трябва да бъде лишена от ядрено оръжие. На хора с психични заболявания не даваме например остри предмети или кибрит. Такива хора са изолирани от обществото. Руската федерация трябва да бъде изолирана от цивилизованото общество заради ядрените оръжия. Те са много опасни и доказано болни.

Не разбирам какво е общото между думите "елит" и "Русия". Това не е елит, това са хората, които благодарение на сближаването си с Путин и този терористичен консорциум имаха възможност да си напълнят джобовете. Ако бяха истински елит, то на 24. февруари трябваше да кажат, че това не бива да стане.

Сега тази хунта разбира, че имат нулев шанс да спечелят тази война. И не защото някой ни помага, а защото това е мирогледна война. Наподобява войната от миналия век, когато всички страни без изключение се обединиха срещу фашизма.

А днес Русия на Путин е абсолютна мсъвременна фашистка държава. И ако Хитлер едно време искаше да унищожи евреите и за него това беше задача № 1, то Путин не крие, че иска да унищожи нашата украинска нация.

В Русия текат много процеси, които както винаги са заметени под килима. Няма открита обществена дискусия, няма обществена демокрация, каквато има в много страни по света, включително и у нас – там всичко става под килима. И може да се случи, че един ден ще се събудим и всичко вече ще се е променило. Като пример ще ви припомня какво се случи на 1 май 1991 г. на Червения площад: парад, знамена, кормчиите на мавзолея. И само след 4 месеца това, което се наричаше СССР и се смяташе, че никога няма да се разпадне, престана да съществува. Затова трябва да очакваме определени събития, които ще се случат там, в Русия. Те със сигурност ще се случат, уверявам ви.

В Руската федерация има отделно руска армия, има и отделна армия на Кадиров. Ако нещо фатално се случи с Путин, Ичкерия /чеченската република Ичкерия – бел. ред./ ще стане свободна държава. Дали с Кадиров или без Кадиров, повярвайте ми, това определено ще се случи и то много, много бързо. Защото това е отделна държава, която няма абсолютно нищо общо с Руската федерация. Ситуацията е друга – всички знаят, включително Кадиров, че Путин е дал заповедта да убият бащата на Кадиров. И според законите, които този кавказки народ има, трябва да има задължително отмъщение. Защо Кадиров не е направил това досега, е друга тема. Но Путин знае какво го очаква и се страхува от отмъщението на Рамзан. Затова неговият живот /на Путин – бел. ред./ е пълен ужас, като на подгонен плъх.“

 

 

 

 

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n