Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

За 145 години руската политика разпокъса брутално българското землище и превърна българите от най-големия в най-малкия народ на Балканите

bgdeНикола ГРИГОРОВ

Днес управляващите руско-болшевишки колониални еничари ще празнуват натрапения на България от най-жестокия ѝ поробител в цялата ни история национален празник. Ще отбележат датата, узаконяваща руската окупация на България и началото на убийственото разчленяване на българското землище. Началото на съсипването на българската народност и превръщането ни от подавляващо мнозинство на Балканите

в изчезващо малцинство!

Пред паметниците на руския окупатор, с които е осеяна цяла България, ще се проведат множество държавно организирани тържества. На които за пореден път с хиляди слова ще ни се натякне на нас, българите:

1. Че съществуваме на този свят като народ и държава благодарение на Русия!

2. Че без Русия сме нищо и никой!

3. Че всичко, което имаме е благодарение на добрата воля на Русия.

4. Че нашето бъдеще е само тясно свързано с Русия.

5. Че сме братя славяни, православни християни!

6. Че Русия е двоен наш освободител.

7. Че Русия е дала 200 000 жертви за освобождението ни от турско робство /когато цялата ѝ армия на Дунавския фронт е била 196 000/.

И т. н. и т. н.

Безброй лъжливи антибългарски натяквания и сладникави приказки, казани и повтаряни безброй пъти с една едничка цел:

Да се почувстваме ние, българите, ВИНОВНИ И ЗАДЪЛЖЕНИ към по големия ни „брат Русия„ и да търпим безропотно всичките сегашни и бъдещи колониални своеволия, грабежи и съсипии на българщината!

Да търпим и славим гробаря на българщината, най-върлия душманин на нашата татковина и на нашия български народ в цялата ни история!!!

Точно по старата максима: За да го имаш послушен, направи го виновен!

За да забравим вековната гробарска дейност на руските управници и дипломати, да забравим, че благодарение на Русия ние, българите:

1. Сме загубили през 19. и началото на 20. век 93 400 кв. км. хилядолетни български земи с над три милиона души население.

2. По време на самата Руско-турска война от 1877 - 1878 година ние, българите, сме дали над 100 000 жертви и сме изгубили безвъзвратно по думите на великия Стамболов над 10 /ДЕСЕТ/ МИЛИАРДА лева материални натрупвания по онова време.

От тази война започна и цялостното разпокъсването на българското землище!

А към опустошенията от тази война следва да прибавим и руско-турските войни от началото на 19. век, чиито разрушения, грабежи и несгоди понася изцяло българският народ.

Че тези войни сложиха началото на разпокъсването на българското землище с подаряването на Моравско /Поморавието/ на Сърбия!

3. В борбите за етническо оцеляване на Балканите Русия винаги е подкрепяла, подкрепя и сега всички други народности, освен нас, българите.

Във всичко и навсякъде.

4. Претърпяхме първата най-жестока национална катастрофа през 1913 година /планирана и реализирана от Русия – бел. ред./, в резултат на която:

а/ Българите от Източна Тракия бяха ограбени, избити и прогонени от родните им земи

б/ Българите от Егейска Македония бяха избити, ограбени и прогонени от родните хилядолетни градове и села. А останалите ни братя бяха подложени на жестока ПРИНУДИТЕЛНА денационализация – гърцизация.

в/ Българите от Вардарска Македония попаднаха под милион пъти по-жестокото от турското робство - това на „славянска, православно-християнската Сърбия, която веднага започна да налага с огън, меч и затвори бруталната им сърбизация!

г/ Българите от Южна Добруджа попаднаха под ново, румънско иго, многократно по-жестоко от турското.

д/ България бе обругана и опозорена пред цяла Европа и целия свят като брутален и нагъл агресор.

5. България и българите претърпяха жестоки, брутални заговори, атентати, коварства, нападения и крушения от нашите съседи, разни четнически нападения, преврати, бунтове, убийства на водачи, дипломати и водещи политици, антибългарски съюзи и т. н. и т. н.

6. С бруталната окупация на България от Съветска Русия през 1944 година ни бе причинена ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТСТАРОФА със стотици хиляди жертви, ограбени, интернирани, затворени българи, съсипвани бяха българската икономика, българското селско стопанство и бе изтребен стопанският и политическият елит на нацията.

7. За изтребването на българите от Македония бе измислена и наложена във Вардарска Македония сръбско-руската геноцидна лъжа - Македонизмът.

Даже и българите от Пиринския край НАСИЛСТВЕНО БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА СЕ ПИШАТ ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ!!!

8. В България бе наложен убийствения руско-болшевишки социалистически строй, който ни раздели от Европа и ни върна с поне половин столетие назад в икономическото развитие.

9. България, освен че бе осеяна с комунистически концлагери, самата тя бе превърната в огромен руско-социалистически колониален концлагер.

Тук много изразително е сравнението с петвековното турско робство, когато българите са могли да пътуват СВОБОДНО ИЗ ЦЕЛИЯ СВЯТ, а през руско-социалистическото колониално робство за да се отиде до Петрич, се изискваше издаване на специален открит лист!

10.През 1989 година руско-болшевишките колониални власти организираха вътрешен болшевишки преврат, с който донесоха ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА:

При която с РАЗРУШИТЕЛНА И ГРАБИТЕЛСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ, с жестоки данъци, мизерни доходи, с най-различни стопански ограничения, тормоз, глад и мизерия българският народ бе намален с 2,5 милиона души.

Умишлено бе причинена от руските колониални власти НАЙ-ЖЕСТОКАТА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ.

Която директно ни прави вече най-малкия народ на Балканите!!!

11. В сегашно време продължава руската всеотдайна подкрепа на сръбско-руския македонистичен геноцид над българите в Македония. Независимо от милионите РУСКИ доказателства, че македонска нация и език не съществуват!!

12. В така наречения „преход“ след 1989 година продължи и се задълбочи грабителската дейност на Русия. Няколко примера за това :

а/ Предварителен отказ на Русия от дългосрочния договор за доставка на природен газ, с който отказ, по думите на Румен Овчаров, България бе ограбена с над ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА.

б/ Аферата „АЕЦ Белене“, при която България бе ограбена от Русия с 660 милиона евро НЕУСТОЙКИ, БЕЗ ДА ИМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР.

в/ построеният от България руски газопровод за ТРИ МИЛИАРДА лева, платени от българския данъкоплатец!

г/ тоталният руски монопол за горивата, при който Русия си налага каквито си иска цени, БЕЗ ДА ИМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ!!!

И се ограбва допълнително и без това мизерстващият български народ.

Днес България е покрита с безброй РУСКИ и съветски паметници, стотици пъти повече и по-величествени от паметниците на българските герои. Построени къде от заблуда на нашите деди относно истинския лик на имперска Русия, къде по административни принуди.

И на всичкото отгоре ни е наложено да честваме като национален празник деня на узаконяването на руската окупация в Сан Стефано и началото на разпокъсването на българското землище.

Да празнуваме нашето поробване от НАЙ-ВЪРЛИЯ ДУШМАНИН НА БЪЛГАРИЯ, НА БЪЛГАРИТЕ И НА БЪЛГАРЩИНАТА ИЗОБЩО.

Да празнуваме заедно с гробаря на българите, който със своята дипломатическа, военна, политическа и колониална управленска дейност ни съсипа като народ и от най-многобройния ни превръща вече в най-малобройния балкански народ!!!

Такъв цинизъм настина много рядко се среща.

И лично аз не мога да празнувам в такъв ден.

Защото всичките ми познания за руската убийствена политика срещу нас, българите, излизат пред очите ми и карат сърцето и душата ми да плачат с кървави сълзи.

И да си спомням думите на късно прогледналия Драган Цанков, но само втората му част:

НЕ ВИ ЩЕМ ЖИЛОТО!!!

Защото от досегашната руска убийствена политика срещу българите и България не съм видял дори и капчица мед! Затова и тази година няма да празнувам трети март - денят на узаконяването на руската окупация на България и началото на най-бруталното разпокъсване на българското землище!

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n