Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Надя Тончева и Митко Вакарелов са автори на „Не се предавай“; песента е лайт-мотив във филма „Апокалипсис до поискване“

gazaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Добрата новина – след като миналата седмица песента „Не се предавай“ беше втора, снощи тя оглави популярната класация „Черната овца“. Автори на рок-парчето са популярното музикално семейство от Града на розите - Митко Вакарелов & Надя Тончева. Песента бе създадена миналото лято специално за новия български игрален филм „Апокалипсис до поискване“ на сценариста и режисьора Петър Марчев.

Замисълът на новата кинолента е „да разлае кучетата“ – припомняйки перипетиите около драматичните обгазявания на Стара Загора и Розовата долина вследствие незаконните дейности на военния полигон и да разбуди гражданското общество. Тъй като нова опасност за здравето и живота ни надига глава край Горно Сахране!

В момента пълнометражната лента се монтира от студентката четвъртокурсничка в НБУ Анна-Мария Танева, но премиерата ѝ вече е програмирана в рамките тазгодишните Празници в долината на тракийските царе и ще събере многобройна публика под открито небе на „Тюлбето“.

Авторите на песента и на филма благодарят от сърце за подкрепата на казанлъшката общественост! Ако продължите да ни подкрепяте, „Не се предавай“ има шанс да стане Песен на месеца. Припомняме - може да гласувате за нея, като изпратите на мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. текстово съобщение „Гласувам за песента "Не се предавай". Разрешено е да се гласува по веднъж на ден от един мейл-адрес.

„Черната овца“ е създадена от водещия Васко Влахов, а отскоро класацията се излъчва по Радио Zara и може да се слуша всеки вторник от 21 часа, с повторение в неделя.

„Не се предавай!“ Търгаши искат пак да печелят за сметка на здравето и живота на децата ни, но ние няма да ги предадем, нали?!

 

 

 

 

  

soma 

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg