Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Ето кои партии подкрепят еднополовите бракове и кои ще предадат българските интереси в Македония

dkfГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Семейството е от мъж и жена и няма да признаем 32 пола и осеменяващи родители, заявява в интервю за медиите лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Вицепремиерът посича воплите на джендъриата, замаскирани в нови опорни точки от годишния доклад за правата на човека на САЩ. И коментира подробности от шпионския скандал с български офицери, продавали България на руските служби.  

„Гледат на България като на Занзибар, не знаят проблемите и пишат ей така. Да попитам тези хубостници в Държавния департамент на САЩ какво е това македонско малцинство – те гледат някакви доклади от соросоидни организации и грантови НПО-та, които се хрантутят, за да плюят по България“, коментира Каракачанов.

Какво са „ОМО Илинден“,  

всичките са на заплата в Скопие,

това е платено „малцинство“, допълни лидерът на ВМРО. И се възмути:

„Какви репресирани македонци има в България?! Някакви си пишат доклади – нека пишат каквото си искат. Нека те въведат тексаско малцинство и аризонско малцинство. Само че политиката там е да интегрира всички и да ги направи американци. Откъде накъде те си укрепват държавността, а ние да я разбиваме?!“

В света нахлу краен либерализъм, една догма, която се налага силово, отсече Каракачанов. Аз имам един Господ и той се нарича Иисус Христос. В Библията пише: „Имай един Бог и не признавайте други лъжепророци“. Що се отнася до гей браковете, той припомни, че и в САЩ не са разрешени. Да сте ме чули да критикувам държави, които са разрешили гей браковете? Не. Само че за моята държава не намирам за нормално някой да си прави експерименти. Семейството по Божиите и природните закони е създадено от мъж и жена, жена и жена не могат да имат възпроизводство, както и мъж и мъж. Кои се тези 32 пола, които признават? Аз за два съм чул. На мен няма да ми е приятно да наричат жена ми родител 1, а мен родител 2 или да ме наричат осеменяващ родител, а нея раждащ родител, възмути се Каракачанов.

Три партии – на Манолова, на Цветанов и „Да, България“

подкрепят политиката за гей бракове

и за македонско малцинство.

Аз не я подкрепям! Кой ще ми говори сега да се изправи България. Манолова ли? Тя докато беше в БСП наведе България. Мутри вън! Ама кои мутри, на които бяхте адвокати ли?

Всички шпиони по света се стремят да научат тайните на други държави и търсят неща, свързани с отбраната и сигурността. Съдът трябва да докаже за какво става въпрос. Да, МО е било обект на интереси дълго време. Военното разузнаване и ДАНС разкриват тези опити и трябва да ги разкриват и парират. Нямам право да влизам в подробности, но мога да ви кажа, че тази група е наблюдавана повече от 6 месеца и там участва и военното разузнаване с някои мероприятия, които ще влязат в учебниците, посочи той по шпионския скандал в полза на Русия. Имах информация още преди това, защото на наша територия се извършваха контрамероприятия, добавя министърът.

През 2019 г. ВМРО бяха сами на изборите, ние имаме двама евродепутати, другите патриоти, които искаха сами да се изявяват, имат нула депутати, отговори той на въпрос за самостоятелното явяване на изборите. Запитан дали ще приемат преговори от ГЕРБ, ако те получат мандата, Каракачанов отговори утвърдително. ВМРО не може да излезе на тези избори и да каже, че това, което сме искали да се случи, не се е случило. Случиха се много неща. Разминахме се по това, че колегите от ГЕРБ са доста по-плахи за интеграцията на ромското население. Най-вероятно заради доклади, които пишат хора, които не могат да я намерят на картата. Да, половината от това население се държи нормално. Но, докато съществуват гета, в които живеят като в 18. век, ще има престъпност, там всичко е примитивно и незаконно.

Тези гета трябва да бъдат премахнати,

защото са незаконни и второто, по този начин, живеейки в такива условия, тези хора подражават на тарторите си и се занимават с кражби. Труд и образование са начините за цивилизоване на тези хора. Нито с програми, нито със сила ще стане, смята лидерът на ВМРО.

Докато Заев моли Борисов да ги пуснем в ЕС, същият този Заев плаща на едно повече от съмнително НПО в Словения да плюе по България – те са съветници в неговото правителството, подчерта военният министър.

България не бива да допуска компромис с историческата истина и своите интереси и да пусне в ЕС една държава, която се крепи на сърбокомунистическата доктрина на македонизма – едно антибългарско изобретение на сърбина Стоян Новакович, което бе наложено силово от Сталин, Тито и Димитров.

 

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n