Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Шефката на парламента на черква в компанията на проф. Стоян Денчев – виден деец на ДПС, известен масон и дясна ръка на Илия Павлов

toaqГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Е, ако досега някой се е заблуждавал, че идеята за собствена партия се е родила в изпепелените от страсти мозъци на сценаристите, съчинили безподобни шедьоври на песенното творчество като „Едно ферари“, „Искаш ли да правим на-на-най-на“ и „Ще ти скъсам такованкито“, вече е време да прогледне. Те славчовците хубавичко си мълчаха и се криха, но след като успяха да излъжат 15 % от избирателите,

решиха, че вече могат да свалят картите. Така стана ясно, че сред приближените на народния гуру от Учиндол е бивш директор на Демирбанк, която пък е собственост на бивш агент на ДС от Момчилград, който пък бил авер с Доган Соколски.

Днес пък редови богомолци се оплакаха, че парламентарната шефка Ива Митева от ИТН също дошла да запали свещ в „Св. Александър Невски“, но охраната ѝ започнала да претърсва чантите на богомолците за пистолети и хладно оръжие.

„Това беше страшна вакханалия. Претърсваха ни, сякаш сме някакви терористи. После ни изтикаха зад въжетата", възмущават се хората присъствали на молитвата.

Но по-многозначителен е фактът, че през цялото време Ива Митева била в компанията на проф. Стоян Денчев, известен като бивш агент на ДС, активист на ДПС и дясна ръка в „Мултигруп“ на разстреляния олигарх Илия Павлов. Влиятелният масон понастоящем е шеф на Библиотекарския институт, който се сочи от много политолози като център на паралелната власт в България.

Мдааа…

Искате ли да правят с вас на-на-най-на – във комбайна?

Гласувайте отново за проекта „Тошко Африкански“!

 jdsteye

 

 

   


 

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n