Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Тошко насипа цианкалий и в супата на президента Радев

lajiГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Заформящата се под крилото на президента Радев нова управленска коалиция сякаш е на път да излезе запъртък. Самодоволните писачи на пошли смешки решиха, че те ще карат влака. Но в един момент влакът се оказа влакче на ужасите, след като Христо и Мая се опериха и предявиха претенции към ИТН. Така днес Тошко се опита да ги срита в кокалчетата. "Закон и морал - това са нашите правила.

Г-н Христо Иванов и г-жа Мая Манолова - явно не осъзнавате, че с действията си карате Бойко Борисов да се радва, защото водите нещата към следващи избори. Ако това се случи - вие ще сте виновни", заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в декларация от парламентарната трибуна тази сутрин.

"Вчера от трибуната на Народното събрание съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов прочете декларация от името на парламентарната група. В тази декларация бяха предявени амбиции за намеса на бъдещия състав на Министерски съвет. Той посочи следните имена и това са министрите от действащия кабинет: Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков, заради тяхната експертиза и морална чистота. Дали това е така?", попита Тошко Сценариста.

След което дясната ръка на Слави сипа доза цианкалий и в супата на президента Радев, обявявайки, че служебният министър Асен Василев е осъждан за интелектуална кражба.

Да преговорим пак урока: „Закон и морал - това са нашите правила!“ Това каза Тошко. Звучи ли ви познато? Ами ето: „Морал и догма“ – основополагащ труд на масонския „папа“ Албърт Пайк. Да, може и да е случайно съвпадение. Но може и да не е. Предвид това, че кандидатът за правосъден министър в несъстоялото се правителство на Ники Василев – юристът Петър Илиев е от фамозната пловдивска ложа „Слънце“. Освен това, Пепи се спряга и за премиер на следващото правителство на ИТН… А колко ще са всички братя зидари в новия списък на Славчовците, тепърва ще броим…

 

lass

 

 

 

  

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n