Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Сензация: Рашков хвана Ректора да купува студентски гласове срещу шестици!

raweГЛАСЪТ НА НРБЪЛГАРИЯ

Според неособенодобре осведомен /но достоверен/ източник, подчинени на Рашков са нахлули в Алма матер вчера. Проф. Герджиков твърди, че ченгетата са разследвали сигнали за купуване на гласове, но от МВР се оправдаха, че работели по сигнал за финансова транзакция от МОН към СУ. Защо точно в навечерието на балотажа на президентските избори са се активизирали служителите

на Икономическа полиция? Това не става ясно, но и не ни е работа… Обаче, според източник от ДАНС, пожелал да остане анонимен, става въпрос за купуването на студентски гласове срещу обещания за шестици на зимната сесия. Тактиката на разследващите е следната: ако успехът на студентите в СУ през януари се окаже по-висок от този на лятната сесия, тогава проф. Герджиков ще бъде предаден на Прокуратурата.

А според електронното издание „Шок и ужас през уикенда“, гадателката на Берлускони – старозагорката Теодора е предсказала, че новото правителство на Отечествения фронт ще цъфне, но няма да завърже. Кабинетът на лево-десните няма да изкара дълго и ке падне, вероятно след неуспешен опит за референдум за излизането на България от ЕС и НАТО и присъединяване към Евразийския съюз, твърди феноменът.

„Може да ми вярвате, аз не съм случаен човек като Алена, нито съм социологическа агенция, на мен ми говорят директно извънземните“, заявила ясновидката пред журналист от медията, която се ползва с любовта и доверието на целокупния български народ.

Накрая, нека си припомним и едно култово интервю на ген. Решетников отпреди 5 години, в което той разкрива какви са целите, възложени на кремълското прокси Румен Радев. Притаете дъх, гледайте и слушайте внимателно:

https://www.facebook.com/100015423071226/videos/1337341956694634

 

 

 

   

   

 

 

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq