Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Да отиваме на избори! Време е БСП /болшевики/ да бъде пенсионирана

jdeooeГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Време е на цялото това безконечно шумкарско изнудване да бъде сложен край. България може, трябва и ще даде на приятелска Украйна тежките оръжия, от които армията ѝ има неотложна, животоспасяваща нужда, за да отбие руските напъни в Донбас. Със своите джендърски изпълнения бесепарите доказаха, че нямат място в управлението на европейска държава като България. Тяхното място е на село, при

кравичките, където да броят с дървено сметало последните останки от престарелия си електорат. Евентуално, ако успеят да прескочат 4-процентната бариера, ще им се задели едно ъгълче в парламентарната зала, където Корнелия и Костя да се пощипват приятелски.

С две думи – в Парламента има огромно мнозинство, което с лекота ще приеме решение за изпращане нужното оръжие за украинската войска. ГЕРБ, ДБ, ПП и ДПС са готови да гласуват „За“. ИТН – също. Слави Трифонов най-после каза нещо разумно, обявявайки, че подкрепя военна помощ за Украйна. „Аз съм от страната на тези, които смятат, че Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително с оръжие“, заяви Трифонов преди малко. Ако на болшевиките това не им харесва, могат спокойно да напуснат правителството. Това ще означа край и на политическата кариера на Нинова. Кирил Петков може да опита да „подкара“ правителство на малцинството – да не забравяме, че Бойко Борисов отдавна обеща на ПП да им „даде“ 30 от своите депутати, които да подкрепят управленските решения на кабинета. Ако работата не потръгне – отиваме на избори. Който чегъртал – чегъртал. Сега е новото време разделно. И маркерът са евро-атлантическите ценности. Платените агенти за влияние на Кремъл трябва да бъдат изтласкани от светлината на прожекторите и да бъдат маргинализирани. Защото в противен случай те ще маргинализират и ще направят за смях страната ни. Както направиха днес със своите червени линии политическите червенушки. Представяйки ни пред очите на Дмитро Кулеба и на цивилизования свят като последни геополитически страхопъзльовци!

Сега е моментът и да обновим оръжейния парк на нашата армия. Както правят нашите довчерашни братя по оръжие от някогашния Варшавски договор. Словакия даде на Украйна своите ракетни комплекси С-300. И получи в замяна американски зенитни комплекси „Пейтриът“. Словения e на път да прехвърли голям брой от основните си бойни танкове Т-72 на Киев и ще получи бойни машини на пехотата Marder и колесни бронирани машини Fuchs от Германия.

Германският външен министър Аналена Бърбок заяви днес, че приоритетът е да се гарантира, че Украйна ще получи стари съветски оръжия възможно най-бързо, които нейните военни биха могли да използват без допълнително обучение. А Берлин от своя страна ще попълни запасите на съюзническите страни, които имат такива оръжия, с модерни аналози, произведени в Германия. Както беше съобщено, немски експерти вече преговарят със страните от ЕС и НАТО, които могат да предоставят на Украйна тежки въоръжения съветско производство. Киро, внимавай - да не изпуснеш и този влак!

 

  

 tgt

 

   kij

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq