Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Украинските служби засякоха кореспонденцията на руски войник

tvvГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Службата за сигурност на Украйна публикува кореспонденцията на eдин от окупаторите, която свидетелства, че украинските защитници са създали "истински ад" за нашествениците в Херсонска област. Тайните служби посочват, че това е разговор в социалните мрежи на руски нашественик, успял да оцелее близо до Чернобаевка, който сега се намира на позиция край с. Белозерка, Херсонска област.

 На своя приятел на име Александър, който е в Руската федерация, нашественикът с малко име /или никнейм/ Ернест пише: "Абсолютно ни прецакаха! Избиват ни тъпо, на партиди, никога не съм виждал толкова трупове. Не можеш да си представиш. Такава отврат е тук, че е невъзможно да се предаде..."

А приятелят в Русия, между другото, е толкова "промит" от руската пропаганда, че не може да повярва. Той вече чака Киев да бъде превзет от руснаците до 9. май, защото така са казали „по телевизията в новините“.

„Какви са тия глупости, по дяволите, какъв ти Киев?! Дано да отървем здрава кожата си. Като видях как приятелят ми бе разкъсан от взрива, повръщах около половин час. Никога не съм се чувствал толкова зле“, оплаква се Ернест.

Той осъзнава, че дълбоките окопи, които по заповед на началството са започнали да копаят, за да увеличат малко шансовете си за оцеляване, могат да се превърнат в масов гроб за руските войници. Затова в крайна сметка той моли приятеля си да се грижи за 4-годишния му син и съпругата му, ако той не се върне жив от Украйна.

 

  

 tgt

 

   kij

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq