Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Оперират от рак Путин, властта временно поема бившият шеф на руските служби Николай Патрушев

mhkjbmГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Владимир Путин ще бъде извън строя за известно време поради здравословни причини. Според достоверен източник, той страда от рак на червата и му е насрочена хирургическа операция за това онкологично заболяване, това съобщава „Дейли мейл“, цитирайки вътрешен човек от Кремъл. Твърди се, че руският диктатор е определил за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е

секретар на Съвета за сигурност. Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти. Първоначално операцията на Путин е била насрочена за втората половина на април, но е била отложена.

Друг източник на информация за предстоящата рокада на върха е телеграм-каналът General SVR, управляван от бивш генерал-лейтенант от руската служба за външно разузнаване с псевдоним Виктор Михайлович. Той твърди, че Николай Патрушев е още по-лош вариант за Русия и го определя като „откровен злодей /негодяй/, който е по-хитър и по-коварен дори и от Путин“. Ако той дойде на власт проблемите на руснаците само ще се умножат, предупреждава о.з. генералът.

Според политолога-опозиционер Валери Соловей, дамгосан от Кремъл като „иноагент/чуждестранен агент“, Патрушев наистина е най-влиятелната фигура сред висшите руски силовици. Този човек е най-близкият до президента. Отношенията им не могат да бъдат нарушени от нищо. Това е силно мъжко приятелство, професионално приятелство в пълния смисъл на думата. Путин вярва на Патрушев толкова, колкото въобще може да се довери на някого. В този смисъл той му вярва много, много. Патрушев формулира и оформя стратегия, представя стратегията на президента, която той вече одобрява.

Другата „новина“ е, че „архи-злодеят“ Патрушев вече е на 71 години и също страда от тежко заболяване. И, ако се съди по стратегията за война с Украйна /която очевидно първо се е родила в неговата глава и после е била одобрена от Путин/ - кагебеецът също е отчайващо неадекватен.

 

 

  

 tgt

 

   kij

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq