Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Руско-украински вариант на Монтеки и Капулети? Споко…

romeГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Говори се, че дъщерята на руския президент Владимир Путин, 35-годишната Катерина Тихонова, която се разведе с Кирил Шамалов преди няколко години, е успяла да открие нова любов и дори да роди дъщеря. По ирония на съдбата настоящият ѝ избраник се казва Зеленски! Нима наистина става дума за сензационна драма, в която воюват и се обичат Монтеки и Капулети?! Споко, съпругата на президента

Зеленски и дядо Владимир Путин могат да въздъхнат с облекчение. Ето кой е този разбивач на дамски сърца. Съвместно разследване на руския опозиционен сайт "Важни истории" и Der Spiegel разкри неговата самоличност.

52-годишният Игор Зеленски, когото се приписва връзка с Катерина Тихонова, е изключителен балетист. Доскоро оглавяваше Баварския държавен балет. През последните пет години дъщерята на Путин е летяла за Мюнхен, където той е работил, стотици пъти, всъщност живеейки в две държави.

Фактът, че Игор Зеленски е настоящият партньор на Катерина Тихонова, се потвърждава от четири източника.

Първото доказателство за това е списъкът на пътниците на един от самолетните полети през 2019 г.: Зеленски, Тихонова, малко момиченце, бавачка, учител по пиано и трима служители на Руската президентска служба за сигурност летят от Москва за Мюнхен.

Анонимен източник е предал на журналистите и документи с имейла на бодигарда на Катерина - Алексий Скрипчак, служител на същата президентска служба за сигурност. Сред документите са паспортите на дъщерята на Путин, на Зеленски и на момиченце, родено през 2017 г. За тях охранителят е купил билети. Името на детето не се разкрива по етични причини, но баща му се казва Игор.

Още - източник от Баварския балет потвърждава, че Зеленски е „най-вероятно партньор на дъщерята на Путин“. Според разследването, в края на 2019 г. Тихонова е решила да се премести да живее при любовника си. Да, едно от писмата в архива на Скрипчак е с красноречиво заглавие „Преместване в Германия“ и се разказва за подробностите по транспортирането на вещи, книги и др. Зеленски оглавява Баварския държавен балет от 2016 г. и е подал оставка през април 2022 г., много преди да изтече договорът му.

„Ръководството на балетна трупа изисква абсолютна концентрация и ефективност. Сега обаче цялото ми внимание и време е ангажирано от лични, семейни въпроси, което е несъвместимо с работата ми като балетен режисьор в Мюнхен... Сега семейството ми се нуждае от подкрепата ми“, така обявява официално решението си Зеленски. Изглежда, обаче, че той всъщност е уволнен заради отказа да осъди публично войната на Русия срещу Украйна. Това твърди управляващият директор на Баварската държавна опера Серж Дорни.

Между другото, от 2018 г. Зеленски е член на надзорния съвет на Националната фондация за културно наследство - проект, иницииран лично от Владимир Путин. "Роснефтегаз" е отпуснал средства за фондацията. Както е известно, Катерина Тихонова някога също е танцувала, макар и не класически балет, а акробатичен рокендрол.

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq