Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Тази конспиративна версия бе реанимирана от британски таблоиди през уикенда

putswsГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разузнаване MI-6, цитирани от вестник "Мирър". Според друга медия - "Дейли стар" - функциите на руския президент се изпълняват от негов двойник, а Кремъл крие смъртта му, за да задържи властта в страната. Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на руския

президент е влошено. Освен това, за няколко от изявленията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е страничен ефект от терапията със стероиди, която се прилага при заболяването.

Преди две седмици пък руски олигарх, свързан с Кремъл, разказа, че Путин страда от рак на кръвта и е претърпял операция малко преди инвазията в Украйна. Според бивш английски шпионин, в последно време руският президент е бил много болен, а е твърде вероятно смъртта му да бъде прикрита. Източникът на изданието твърди също, че изявленията на руския президент пред медии са били предварително записани, а пък на парада за 9. май в Москва се е появил двойник на Путин.

"Винаги има възможност руският президент вече да е мъртъв. Но е невъзможно да разберем със сигурност", казва той. Източникът на британския вестник подчертава, че още в миналото за Путин се е говорело, че е използвал свои двойници, които да изпълняват функциите му, докато е болен. Сега се твърди, че това правят и „ястребите“ в Кремъл от калибъра на Николай Патрушев, който бе сочен за най-доверения човек на Путин.

"Неговите приближени се страхуват, че ако се разбере за смъртта му, руските генерали ще поискат войските да се изтеглят от Украйна", казва още британският екс-шпионин.

"Смъртта на Путин ще ги остави безпомощни и затова е от техен интерес да твърдят, че той е жив", допълва източникът на "Мирър".

Ако поемем риска да се пуснем по пързалката на конспиративните теории, нека припомним, че според тях, Владимир Путин отдавна не е между живите. А на негово място силоваците в Кремъл ни представят негов „аватар“, който се олицетворява от няколко дубльори. Припомняме, че в жълтеещите медии витае едно твърде съмнително „интервю с бившата първа дама на Русия Людмила Путина“, което тя уж дала за немския „Die Welt”, който пък бил цитиран от „Марица“.

Според този вестникарски разговор, Людмила разказала, че семейството им в никакъв случай не е било идеално. Като романтична девойка тя се влюбила и се омъжила за тогавашния офицер разузнавач. Чувствата обаче били попарени, тъй като възлюбеният ѝ се оказал тиранин, който се съобразявал единствено със служебните си задължения и често дори не забелязвал съпругата си. Тя му била необходима само като доказателство за порядъчно семейно положение и като майка на двете им дъщери. Екс-съпругата на руския държавен глава се жалва, че е била подлагана на унижения, а животът с него бил истинско изтезание. От преживяния стрес тя загубила съня си и натрупала над 20 килограма. Неколкократно Людмила Путина правила опити да подаде молба за развод, ала била заставяна да мълчи, като била изпращана в психиатрична клиника. Бившата първа дама споделя, че е преминала през всички кръгове на ада - психотропни вещества, издевателства, дори била заключвана в изолатор.

Веднъж Путин излязъл навън посред нощ, без да предупреди. Така и не се появил повече. Малко след това една нощ в дома им дошли хора, които търсели нещо специално. Тя била предупредена, че ако иска да живее, ще трябва да мълчи. Няколко дни след това се появил и първият двойник-дубльор на Владимир Путин, а тя била принудена да играе ролята на негова съпруга. Според версията, приписвана на бившата първа дама, я спасило това, че враговете на Путин не успели да открият точна нейна двойница. Припомняме, че след продължил повече от 30 години брак Путини се разведоха цивилизовано през 2013 г.

Припомняме, че преди около 7 години американски медии тиражираха мнението на опитни френолози, които посочиха очевидни разлики при ушните миди, носовете и веждите на „ранния Путин“ и актуалното му „издание“.

Ако тази хипотеза – че в Кремъл от много години се разиграва своеобразно мъпет-шоу, като кукловодите са един кръг от „силоваци“, а президентът е „господин Никой“ – се окаже вярна, перспективата е изключително мрачна. Както за Русия, така и за света. Защото това означава, че издевателствата на Кремъл над основните ценности на хуманизма, демокрацията и цивилизацията ще продължат до безкрай...

 

frgr

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq