Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Това твърдят украински медии, позовавайки се на разузнаването

putГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

На разположение на украинското издание „Обозревател“ е информация, получена от разузнаването за влошаване на здравето на руския диктатор - уж след неуспешна хирургична интервенция за отстраняване на раков тумор Владимир Путин е изпаднал в кома. Тайните служби, позовавайки се на свои източници в Кремъл, съобщиха, че обкръжението на Путин започва да подготвя т. нар. „транзит на

властта“ – да търси наследник на „трона“. Това ще бъде възможно да се провери съвсем скоро, когато Кремъл ще коментира отказа от преговори между Украйна и Руската федерация на ниво президенти.

Според разузнаването, президентът на Руската федерация е в интензивно отделение, където животът му се поддържа с помощта на изкуствени системи за поддържане на живота. Твърди се, че Путин показва всички признаци на инхибиране на рефлексите на мозъчния ствол, тялото му не реагира на болка.

Главата на Руската федерация е в състояние на разрушителна кома, твърдят източници от разузнаването. Обкръжението на диктатора по всяка вероятност реши да скрие информация за състоянието на Путин. Те планират да държат всички в неведение, докато Кремъл не определи кой ще наследи руския президент. Дотогава неговият двойник ще се появи в публичното пространство вместо руския лидер, което ще позволи създаването на желания образ за медиите. Очаква се скоро руският външен министър Сергей Лавров да се обърне към турския президент Реджеп Тайип Ердоган с молба той да обяви дългоочакваната среща между Владимир Путин и украинския президент Владимир Зеленски, на която ще трябва да присъства и турският лидер. Според някои източници, Кремъл ще откаже тази среща, защото не иска да рискува да бъде разкрита подмяната на Путин с двойник. Русия възнамерява да обвини Украйна, нейната уж неконструктивна позиция и Владимир Зеленски за провалянето на тази среща, която все още не е обявена. За това на Киев ще бъдат предложени условия, които са очевидно неприемливи за Украйна. Въпросната информация на „Обозревател“ не е потвърдена от втори източник.

Припомняме, че турският президент Реджеп Тайип Ердоган планира да проведе разговори с президентите на Украйна и Русия. Те трябва да се състоят тази седмица и ще бъдат свързани с деблокирането на морския износ на украинско зърно.

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq