Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Ето защо руските фантазии за блиц-криг не се сбъдват, според руски депутати

maisГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Имаше едно време в хумористичния съветски вестник „Крокодил“ една такава рубрика – „Нарочно не придумаеш“. Под тази „шапка“ идеално се вписва една такава публикация, която откриваме в иначе нехумористичния руски вестник „Комерсант“. А всеки читател може сам да избере дали да се смее или да плаче…  „В понеделник Съветът на федерацията проведе редовно заседание на парламентарната комисия

за разследване на дейността на американски биологични лаборатории на територията на Украйна. Според съпредседателите на комисията, кръвен тест на украински военнослужещи е показал, че те са били подлагани на „тайни експерименти“, в резултат на които са били превърнати в „най-жестоките чудовища“. След заседанието на парламентарната комисия на 18. юли нейните съпредседатели, заместник-председателите на Съвета на федерацията и Държавната дума Константин Косачев и Ирина Яровая, споделиха с журналисти някои нови резултати от разследването.

Според г-н Косачев, анализът на кръвни проби от пленени украински военнослужещи потвърждава, че „за редица заболявания, включително нетипични за територията на Украйна, съдържанието на съответните вещества в пъти надвишава допустимите норми“.

Това означава, че „върху тях са правени експерименти и са провеждани експерименти на територията на Украйна върху изключително опасни заболявания, които при определени обстоятелства биха могли да бъдат разпространени за военни цели“, обясни сенаторът.

Припомняме, че по-рано Ирина Яровая спомена за експерименти върху украинската армия, докладвайки пред депутатите в края на пролетната сесия на Държавната дума за резултатите от първите три месеца от работата на комисията. В същото време тя съобщи за банкноти, заразени с вируса на туберкулозата в Луганската народна република.

„И ние виждаме, че жестокостта и зверствата на военните на Украйна, престъпленията, които те извършват срещу цивилното население, тези чудовищни ​​престъпления, които те извършват срещу военнопленници, потвърждават, че всичко това е единна система за контрол и създаването на най-жестоките машини за убиване под контрола на Съединените щати... И тези допинги, които все още им се дават, за да неутрализират като цяло последните следи от човешкото съзнание и да ги превърнат в най-жестоките и смъртоносни чудовища също потвърждават това", каза Ирина Яровая.“

Край на цитата!

 

 

  

 lfswt

   ukraynna

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq