Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Техният План „Б“ предвижда да издадат на трибунала своите началници

kanorГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

На фона на мащабното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна на фронта в Украйна руските военни пилоти започнаха да се тревожат за своето бъдеще. За да не попаднат в затвора, който се оказа лобно място за Милошевич, те планират да се изнесат към страните от Южна Америка. Това съобщават от разузнаването на Главно разузнавателно управление на украинското Министерство на отбраната.

„Семействата на членовете на екипажите на самолетите, нанесли ракетни удари по територията на Украйна, обсъждат бягството си от страната, за да се укрият от международното правосъдие; това се случва едновременно в няколко авиационни гарнизона на руските въздушно-космически сили“, се казва в съобщението.

Военното разузнаване на Украйна публикува личните данни на пилотите от 14-та армия на ВВС и ПВО (Екатеринбург), участвали във военните действия на територията на Украйна. Военното разузнаване на Украйна разпространи и личните данни на командирите на 52-ри тежък бомбардировъчен авиационен полк (Шайковка, Калужка област) и 121-ви тежък бомбардировъчен авиационен полк (Енгелс, Саратовска област) от 22-ра тежка бомбардировъчна авиационна дивизия (АНГ) нанасящи удари от самолети Ту-22М3 и Ту -160 с използването на крилати ракети Х-22, Х-555, Х-101 по градовете и цивилното население на Украйна.

Пилотите подготвят и "план Б" в случай, че бъдат заловени преди бягството и ръководството на Руската федерация се опита да прехвърли цялата вина върху тях. Събират се документи и заповеди, така руските летци се готвят да предадат своето командване на международния трибунал.

Според украинското разузнаване, екипажите на самолетите, изстреляли ракети по мирни украински градове, вече са наясно, че ръководството на въоръжените сили на Руската федерация ще продължи да прехвърля отговорността за военните престъпления на преките извършители.

„Нашествениците от въздушно-космическите сили на терористичната страна се опитват да премахнат всякакви доказателства за тяхното участие в убийствата на цивилното население на Украйна. Чрез предлагане на подкупи окупаторите се опитват да унищожат информацията за себе си от бойните заповеди“, съобщават от Главно разузнавателно управление на Министерството на отбраната.

А ето как Господ въздава на убийците на невинни деца. Известна е историята на пилота-предател от Крим - Антон Канорски, който през 2014 г. премина на страната на Русия. След това бомбардира сирийски градове и села, убивайки невинни хора и деца там, за което в Кремъл получи награда лично от Путин. Но за своите престъпления Канорски бе „награден“ и от Бога. Ето как – тази зима, в навечерието на руската инвазия в Украйна, неговата 7-годишна дъщеричка бе разкъсана до смърт от кучета на улицата в руския град Чита. Сега въздушният полк, в който служи предателят, бомбардира търговския център в Кременчуг, а и много други цивилни обекти. За тази многозначителна случка напомни украинската писателка Оксана Забужко.

Да си спомним също, че от началото на войната руските нашественици са убили 341 деца в Украйна, повече от 627 са ранени.

 

 

------------------------------------

на снимката: Путин и майор Канорски

TOPALOV

   ukraynna

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n