Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Шпионинът Николай Малинов бе избран за главен шаман на новия, путиновски Коминтерн

malГригор ЛИЛОВ

87 души от 42 държави, от които 12 от "славянски страни" /според руските медии - 120 участници от 46 държави/ се събраха в Москва и създадоха нов, путиновски, четвърти Интернационал след ленинския Трети интернационал /по-известен като Коминтерн/. Да припомним, че българският болшевик Георги Димитров, станал известен като „героят от Лайпциг“, е избран за председател на Коминтерна по сталиново време. Историята се повтори, и то като фарс – отново българин бе поставен начело и на новия Интернационал, чието официално име е Международно русофилско движение. Само че Николай Малинов е известен само в България, и то с обстоятелството, че е подсъдим за шпионаж в полза на Русия.

Беше обявена първата бойна задача на новата организация: да се съберат спешно един милион подписи в ЕС (европейски регламент като условие за обсъждане в европарламента) за отмяна на санкциите срещу Русия. /Което е доказателство, че санкциите си вършат работата и Кремъл вече се задушава - бел. ред./

Беше прочетена поздравителна телеграма от Владимир Путин. Външният министър Сергей Лавлов в словото си остро нападна Запада. На мероприятието се открои присъствието на кремълския иделог и бих казал русофашист Александър Дугин (русофашист заради тезите му за уникалността и призванието на руската раса и руското православие като водач на човечеството), както и на скандалния милиардер-олигарх Константин Малофеев.

Какво ли не правят парите! Виден член на Интернационала е актьорът Стивън Сегал, който се похвали, че баща му е руснак, а той самият - "милион процента" също руснак. Благословия имаше от архиепископ Карло Мария Вигано - бивш апостолически представител в САЩ, а бившият френски президент и политическа икона де Гол вероятно ще се обърне в гроба си, ако научи, че събитието бе поздравено от негов внук.

Събитието по разпореждане от Кремъл почти не намери отзвук в руските медии и емисиите им на чужди езици. Защото, както и да кръстиш един Интернационал, той си остава Интернационал - заговорническа организация.

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n