Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Путин има "дегустатор на отрова", който опитва храната му пред него

puertoГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Храненето за Путин е изпитание и в същото време риск от смърт (той така смята). При никакви обстоятелства президентът на Руската федерация няма да бъде първият, който ще опита храната си, която главният готвач му е приготвил в индивидуалната президентска кухня, пише изданието "Украйна 24". Путин има специален служител, който популярно е наричан "дегустаторът на отрова". Всеки ден той вкусва храна

пред Путин. След това вождът изчаква няколко минути и вижда дали работникът показва симптоми на отравяне. Такъв е животът на президента на Руската федерация - да яде след другите!

Нищо чудно защо Путин закусва в 12:00 ч. Интересното е, че по това време той се настройва за "последния път", в който ще яде храна или препрочита завещанието си.

За закуска Путин яде каша (не обича овесена каша, но няма да откаже елда и овесени ядки), извара с мед и плодове. Пие сурови пъдпъдъчи яйца, които се препоръчват на отслабнали хора след боледуване. Не пие кафе, избира да пие китайски зелен чай. Интересното е, че той пие, за да успокои нервната си система.

Обядът и вечерята са несистематични хранения. Менюто е балансирано: със зеленчуци и агнешко месо или риба.

Според бившата му съпруга Людмила Путина, доказан начин да привлечете вниманието на диктатора е да оставите чаша кисело мляко на кухненската маса. Путин обича и прясното мляко, което беше забелязано в хладилника на резиденцията му в Ново-Огарьово. Опаковката на руската марка "Простоквашино" се появи в сюжет, заснет от канала NTV. Украинците, обаче, бойкотират продуктите на марката след нахлуването на Руската федерация.

С две думи – ако сте убедени, че мъъничко отрова може да реши всички световни проблеми, трябва да се откажете от идеята си.

 

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n