Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Брат Гергов и ложа „Слънце“ огряват потайното лоно на Властта

geergofГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Пловдивският митрополит Николай откри храма "Свети Архангели" в Стария град на Пловдив с дълга благодарствена реч към бизнесмена и почетен консул на Русия Георги Гергов и цялото му семейство. Той дори обяви, че избрал датата за освещаването на храма заради именния ден на Гергов, който е основният ктитор на тази новопостроена черква. Това събитие стана повод да си припомним, че др. Гергов е и

неофициален „папа“ на част от българското масонство. Ето как изглеждат масонските игри през очите на бившия дипломат и енергиен експерт Илиян Василев:

„Масонската връзка - малцина си дават сметка каква проказа е това. Да стане ясно - има и нормални масони, тук говоря за масонството, което е свързано с Москва. Гергов предложи Радев за президент на Решетников, който пък убеди Борисов че няма друг ход, освен да го подкрепи, като не издига /достоен – б.р./ конкурент от ГЕРБ. Българското масонство, в частта, в която то е свързано с Московската ложа, през която връзка текат влияние и пари от Кремъл, решително доминира като влияние у нас над свързаните със западни ложи български масони, именно заради достъпа си до властта.

Много министри от правителството на Радев са предложени от масони. Самата политика на президента по геополитически въпроси се определя от масоните на Гергов - парите, които осигуряват на Кремъл през газ и нефт, са в милиарди. В същото време отказват на Украйна решителна помощ и водят сегашните преговори за правителство на евроатлантическата коалиция съзнателно към задъдена улица.

Сметнете сами - ГЕРБ ще получат от ПП-ДБ подкрепа по политиките, по които се разбраха, дори ако ГЕРБ направи правителство без ПП-ДБ. Но не би - Бойко не иска правителство, именно защото му дърпат конците от Москва през Гергов и не дават да се състави редовно правителство, защото то би отнело властта от прокремълския президент, би оказало решителна помощ на Украйна и би натиснало педала на интеграцията в ЕС и НАТО.

Пак ТЕ не позволяват на Борисов да подкрепи и правителство на ПП-ДБ, и тук няма да значение, дори всичките министри от правителството на ПП-ДБ да са експерти, тоест да не са политически осветени, ГЕРБ пак няма да ги приеме.

Така ще бъде, докато чрез закон не се задължат всички, които кандидатстват за депутати, за министри, за висши държавни длъжности да обявяват членството си в масонски ложи. Тези мрежи са по-мощни от всякакви други зависимости, които корупцията създава. Масони има в ГЕРБ, има в БСП, в ДПС - навсякъде. Магистрати, депутати, министри, заместник-министри. Беше време, когато мрежите на ДС бяха силни, сега са тези на проруските масони.

Гергов дърпа конците на голяма част от тях, а Москва - чрез него.

Затова Борисов трябва да бъде поставен под преса и да поеме политическата отговорност за безобразието с Пловдивския панаир. Току-виж се съгласил и на правителство.“

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n