Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Кой има сметка и какво печели от евентуален Референдум за /руский/ мир

ruskojГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Не може да се отрече на руските хибридчици, че през последните над 20 години, откакто майне клайне русише фюрер се е разпищолил в Кремъл, те свършиха доста работа. Разбира се, те проливаха пот на нивата на дявола, „продавайки“ вкъщи, но най-вече в чужбина и преференциално в Източна Европа фашизоидните идеи и практики на Руския свят /Русский мир/. Кои се оказаха най-охотните им клиенти? На първо място – членската маса на бившите комунисти, преименувани на социалисти. У нас – основно БСП, но и всички нейни клонинги и олицетворения, като АБВ-та, Русофили и прочие. На второ място като адепти на Руския мир се оказаха псевдо-десните, тоест националистическите формации, разбирай – псевдо-патриотите като атакисти, къси пешки и т. н.

Какъв бе принципът на хибридно действие

сред преждеспоменатите: тарикатите, които са по партийните върхове получават рубли, а масите – лапат мухите.

Третата таргетна група на кремълските хибридчици се оказаха православните християни в България. Традиционното русофилство на БПЦ не би било толкова лошо, ако Руската православна църква /в настоящата си редакция/ не бе превърната от КГБ в идеологическа псевдо-религиозна институция. По-точно – обслужващ придатък на разбойническата хунта, обсебила властта в РФ. Патр. Кирил Московски благославя всички девиации в поведението на новия Цезар, който сякаш има намерения да управлява вечно сегашната тенекиена имитация на някогашната Руска империя.

Да, всички сме чели и обичаме великите руски старци като св. Серафим Саровски, св. Серафим Софийски, св. Иоан Кронщадски и т.н., и т.н. Бедата е, че покрай руската святост българските православни преглъщат, без да усетят, и духовния цианкалий на идеологемата Русский мир.

За какво става дума?

Примерите са доста – като се започне от сляпата защита на зверската военна интервенция на Путиновата орда в Украйна. И стигнем до най-пресният пример – идвайки в храмовете за днешната неделна литургия, много православни забелязаха на пангара една подписка. За свикване на национален референдум за мир и неутралитет. Разбира се, в случая става дума не за обикновен мир, а за Руский мир, макар организаторите лукаво да са премълчали тази важна думичка.

Но да видим кои са организаторите на подписката – разбира се, познатите руски проксита: БСП, АБВ, „Възраждане“, партия „МИР“, коалиция "Вън от НАТО и ЕС", скандалноизвестната адвокатка Румяна Ченалова.

Предвиденият референдум включва следните въпроси:

- Подкрепяте ли да cе установи национална политика на военен неутралитет на България по отношение на всички външни за територията ѝ конфликти?

- Подкрепяте ли изпращането и използването на български въоръжени сили извън страната във връзка с въоръжен конфликт да се решава само с национален референдум?

- Подкрепяте ли пребиваването на чуждестранни военни формирования на територията на страната по повод външен за България въоръжен конфликт да се разрешава само с национален референдум?

Както е видно, въпросите са писани в Кремъл.

И целят да блокират ефективността на НАТО.

Да припомняме ли, че именно чрез подкрепата на страните-членки на НАТО бе спряна руската инвазия в Украйна? Ако не беше тяхната действена и решителна помощ, в настоящия момент пълчищата на орките щяха да са прегазили Украйна и Румъния и щяха да ни се зъбят на Дунава, както на 5. септември 1944 година.

На русофилите, които отдавна са налели шишетата с отлежала ракия, за да посрещнат „братушките“, нека им припомним да приготвят също и дъщерите и жените си /ако са достатъчно млади/. Защото спиртосаните солдати започват от бутилката и завършват с изнасилванията и убийствата. Спомнете си Буча! А като „вдигнат градуса“, за замъглените им мозъци няма наши и ваши... В доста български села, след нахлуването на „освободителната“ Червена армия през 1944 година, жените били принудени да се крият в близките гори, докато мъжете им играели ролята на „вдовци“. Самият „Герой от Лайпциг“ бил принуден да напише жалостиво писмо до Сталин и да се оплаче, че солдатите пердашат наред, даже били изнасилили жената на „наш другар от Септемврийското въстание“, а подир това застреляли и самия другар…

Братя и сестри православни българи, поне вие не позволявайте да ви използват. Вярващите у нас генетично са потомци на антикомунисти, на жертви на болшевишкия терор. Не позволявайте внуците на безбожните болшевишки главорези да ви употребят за своите цели. Да си смирен е едно, но да си овчедушен е нещо съвсем различно…

Христос воскресе!

 

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n