Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Руските матрьошки бутат по $ 100 млн. месечно на Путин под масата

wooaГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Разбира се, нашето заглавие е пародия на фамозната скандална кинокомедия от 1972 година „Всичко, което сте искали да знаете за секса, но сте се страхували да попитате“ на Уди Алън. За българското население тайни в секса няма, но виж – „Как да предизвикам някой, който да ме корумпира?“ – това е въпрос, на който отговора знаят само ограничен брой българи. Разбира се, повечето са „политици“,

каквото и да означава този термин. Известният политически анализатор, бивш дипломат и настоящ енергиен експерт Илиян Василев може да ви светне къде и как да се позиционирате, ако искате да влезете в играта. Ето неговия актуален пост в социалните мрежи:

„Министерство на финансите на РФ посочи, че средната цена на руския суров петрол Urals, този който купуваме ние, от 15 април до 14 май е била 55,97 долара за барел. През предходния месец средната цена беше 51,15 долара за барел. България купува Уралс по цени над 70 долара за барел. Защо?

Ами защото народът мълчи, президентът и правителството са се договорили с Лукойл и всеки месец от "спестената" разлика за Уралс повече от 100 милиона долара от българските и други потребители напускат в посока Москва.

Мълчиш, плащаш и светът ти е виновен. Най-вече Сорос, американците, Козяк, а новият "месия" Копейкин раздава истини от последна инстанция.

Въпросът е защо партиите мълчат също. Хайде Копейкин си е генетично закодиран, но защо другите мълчат?

Отговора го знаете.“

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n