Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

dfa

     „Професионалното образование беше изгубило своя блясък, но ние успяхме да върнем привлекателността му с конкретни политики, обединявайки принципите на пазара на труда и икономиката”, заяви в Казанлък водачът на листата на ГЕРБ и министър на образованието Красимир Вълчев. Заедно с кандидатите за народни представители Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева, министърът посети Учебно-изследователския иновационен център на казанлъшка фирма за производство на хидравлични продукти.

Те бяха единодушни, че добре подготвените кадри и водената разумна политика са в основата на възстановяване на икономиката на страната.

     “Само когато бизнесът партнира на образователните институции, само тогава можем да говорим за добре подготвени кадри, които са готови да работят в производствени фирми. Като народен представител ще работя за стимулиране и модернизиране на професионалното образование. Бизнесът и науката ще имат общ дневен ред, общи цели и съвместни резултати”, заяви Илиана Жекова – кандидат за народен представител от ГЕРБ в Казанлък.

     Модерната сграда се простира на 966 кв.м. площ; има три физични лаборатории, две хидравлични тест лаборатории, конферентна зала с 80 места и спортно игрище.

 

     ГЕРБ 28!

y

  

 

 

 

 

 

 

te

 

 

 

 

 

 

 

 

aw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n