Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Тимът на ВК „Казанлък волей – Багира“ записа исторически успех

hfeГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Казанлъшките волейболистки постигнаха исторически успех в дамския шампионат за сезон 2020/2021 година, като се окичиха тази вечер със сребърните медали! Това стана след втория финален двубой срещу коравия тим на „Марица“ от Пловдив. Завършва една година на предизвикателство, възход, постоянство, много работа, кураж, хъс, талант и заслужен успех с място на финал! Зад тази сбъдната

мечта стои страхотният казанлъшки екип от невероятни състезателки, талантливи треньори - Борислав Крачанов, Александър Стоянов, Методи Маринов - и хората, които направиха възможно спечелването на сребърните медали в шампионата - президентът на клуба Васил Аргиров и изпълнителният директор Деко Григоров.

Момичетата ни, повечето от които са част от девическите гарнитури на клуб „Казанлък волей – Багира“ и на които се възлагат надежди за шампионско злато, направиха изключително представяне в това първенство, запазиха до последно място в Топ 3 и стигнаха до финал, на който ги очакваше най-достойният от всички - отборът на "Марица". С две от две победи, пловдивчанки окупираха върха във волейболната "Демакс лига", а сребърните медали спечели отборът на Казанлък. Тимът ни записа исторически успех и взе първа вицешампионска титла от създаването си. Честити да са ни!

„Благодарим на всички, които повярваха в нас - Община Казанлък, спонсорите, приятелите, феновете и хората на Казанлък. Тези медали са и за вас!“ – с тези думи се обърнаха от ръководството на клуба след историческия спортен успех.

dhrwq

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n