Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

„Сърбите, българите и останалите“ – един коментар от в-к „Блиц“, който вдъхва надежда

aimГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

"Даже България има море! О, Сърбийо, какво чакаш", възкликва героят на един домашен сръбски, много гледан сериал. Взаимното презрение и чувството за малоценност спрямо Запада е съдбата на балканските народи, но проблемът е, че ние не сме нито по-добри, нито по-лоши от другите. Не знаем нищо за българската история, но живеем с убеждението, че те са глупави примитиви, диваци. Както и

Прочети още...

opew“Искам да ви представя в най-общ план какви са приоритетите ми като кандидат за народен представител. Обръщам внимание, че това са личните ми каузи, за които така или иначе ще работя занапред”, това написа във фейсбук профила си кандидатът за народен представител от ГЕРБ Мария Гинева. От години тя е близо до хората в неравностойно положение, помага на лица с различни увреждания, но най-важното е, че обича това, което прави. 

Прочети още...

Кандидат за депутат от коалиция ГЕРБ – СДС в 27 Старозагорски МИР

dfНа днешния ден – Благовещение, представям на Вашето внимание част от целите, които съм си поставила да реализирам за нашата община Казанлък, ако в мое лице виждате Вашия избраник за народен представител в новия Парламент и ми гласувате доверие.

➡️ Като НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ще РАБОТЯ за:

Прочети още...

Твърди Росен Дончев, в един разговор отвъд живописта и литературата

roГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Росен Дончев е от Габрово, но… казанлъшките рози и красавици отдавна го направиха не само жител, но и певец на Долината на розите. Любопитен факт е, че Росен е учил „Българска филология“.

Прочети още...

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n