Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Рамзан Кадиров най-вероятно ще изпълни „присъдата“

imudhrГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Президентът на Русия Владимир Путин ще бъде отровен. Това заяви Олексий Арестович, съветник на украинския президент Володимир Зеленски в интервю пред журналиста, основател на изданието "Гордон", Дмитрий Гордон, цитирано от агенция УНИАН. Според него, ситуацията в обкръжението на Путин може кардинално да се промени всеки момент. Русия губи войната срещу Украйна и всяко следващо военно

поражение на Путин може да е последното му. Източници, близки до средите в Кремъл, са сигурни, че руските елити и военни командири няма да простят на Путин ново военно поражение.

„Мисля, че няма да има разговор с него, никой няма да каже: „Вова, спри се“. Най-вероятно ще бъде отровен“, заяви Арестович. Още през лятото той прогнозира, че краят на Путин ще бъде ужасен. Бившият депутат от Държавната дума на Русия Иля Пономарев също се присъедини към тази прогноза - руският президент ще бъде убит от собствения си народ. Той смята, че ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров ще изпълни „присъдата“ над Путин.

И една новина от България – най-после Прокуратурата и ДАНС започнаха проверка на небезизвестна проруска паравоенна организация за престъпление против републиката. Сигналът е получен в прокуратурата в понеделник. В него се твърди, че дейността на Военен съюз – Българско народно опълчение „Шипка“ е противодържавна, съобщиха от обвинението. Случаят вече е разпределен на случаен принцип на прокурор от Софийска градска прокуратура. Във вторник наблюдаващият прокурор с постановление е възложил на Държавна агенция „Национална сигурност“ да извърши проверка по случая. След приключване на проверката наблюдаващият прокурор ще направи преценка дали има достатъчно данни за извършено престъпление. За резултатите обществеността ще бъде информирана, посочват от прокуратурата.

 

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n