Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Летящите чинии съществуват, но те не са реални, а мета-обекти

urswГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Новата служба на Пентагона, създадена за проследяване на съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), е получила “няколкостотин” нови съобщения, но досега няма доказателства за извънземен живот, заяви ръководството на агенцията пред Асошиейтед прес. Създадената през юли служба AARO отговаря не само за проследяването на неидентифицирани обекти в небето, но и под водата или в

Космоса – или потенциално за обект, който има способността да преминава от една среда в друга. Службата е създадена след повече от година внимание към неидентифицираните летящи обекти, които военните пилоти са наблюдавали, но понякога не са искали да докладват за видяното поради страх от заклеймяване.

През юни 2021 г. от кабинета на директора на националното разузнаване съобщиха, че между 2004 и 2021 г. е имало 144 такива срещи, 80 от които са били регистрирани от множество сензори. Оттогава насам “имаме много повече доклади”, каза директорът на AARO Шон Къркпатрик.

Много от сериозните изследователи на феномена „НЛО“ след дълги години на проучвания стигат до извода, че летящите чинии съществуват, но те са от една мета-вселена. До подобен извод е стигнал и може би най-известният уфолог на Изтока – Владимир Ажажа, който почина през 2018 на 90-годишна възраст. Той е военноморски офицер, подводничар. През 1966 г. защитава дисертация за научна степен кандидат на техническите науки по приложението на подводното хидроакустично търсене. От 1976 г. започва да се занимава активно с уфология. От 1980 г. е ръководител на Московската уфологична комисия. От 1990 г. е ръководител на НЛО център, вицепрезидент на Всесъюзната уфологична асоциация. През 1991 г. става директор на Американо-руската асоциация за изследване на въздушните явления. А от 1992 г. той е координатор на MUFON в европейската част на Русия, а по-късно и в цяла Русия. През 1999 г. е избран за академик на Руската академия на естествените науки (РАЕН, RAEN).

В резултат на многогодишни изследвания и анализ на огромно количество данни Владимир Ажажа напълно променя своята гледна точка за произхода на НЛО. “Диалектиката на изследванията ни заставиха критически да погледнем на примитивната извънземна хипотеза за произхода на НЛО, свързана със стартирането и полетите на земната космическа техника. През този младенчески период преминават много уфолози.” - заявява ученият.

Ето и факти: хроналното (времевото) поле на НЛО спира двигателите с вътрешно горене, нарушава работата на електронните прибори, изменя хода на времето на заредените тела, което фиксират механичните, електронните и радиоизотопните часовници. Това поле силно изменя честотата и скоростта на движение на фотоните... Тези факти свидетелстват за това, че тук е задействан свят, съществуващ извън нашето време-пространство; някаква свръхтънка реалност, която някои изследователи наричат фемтосвят (фемто = 0,000000000000001). „Извънметричността” на фемтообектите, действащи в този свят, говори за отсъствието у тях на размери и маса. В резултат на дълго изучаване на тези комплексни проблеми някои изследователи са стигнали до тъжното заключение, че чуждопланетния произход на НЛО е само примамка, маскировка. Много важен момент е, че указаните фемтообекти гравитират към полюса на злото, т.е. явяват се минус-фемтообекти. За това свидетелства знакът на хроналните излъчвания и многочислените случаи на тяхното отрицателно въздействие върху психиката, здравето и живота на хората, понякога завършващи със самоубийство, или загиващи при различни мистериозни обстоятелства.

Ето какво казва и известният американски журналист Джон А. Кил, занимаващ се с изучаването на феномена UFO от 1945 година: “Летящите чинии не долитат от някаква далечна планета и не се явяват представители на някаква тайнствена цивилизация. Те - нашите непосредствени съседи - са част от другия пространствено-времеви континуум, където животът, материята и енергията радикално се отличават от нашия.”

Но принципен, мирогледен ракурс към феномена „НЛО“ дава една друга наука – теологията. Всеки, който познава добре Библията, е наясно, че зад този безспорен феномен стоят мощни невидими сили, и по-точно – същества. В началото Бог създаде невидимия свят, тоест света на Ангелите. Това са т. нар. „служебни духове“ - същества с изключителни възможности. След бунта на Луцифер, той увлича след себе си и милиони ангели, които биват прогонени от войнството на Св. Архангел Михаил от Небесата. Така те се превръщат от светли ангели в паднали ангели или демони, бесове, дяволи. За тези същества не е технически проблем и именно те стоят зад феномена на НЛО. Всъщност, те ни прожектират холограми, пред които човечеството ахка и охка, и се почесва по главите в недоумение… Каква е целта на това „упражнение“? Естествено – да отвлекат вниманието на хората от Бога и от мисията на спасението на човешките безсмъртни души…

 

 

---------------------------------

Подробности по темата може да откриете в тази книга

iigg

Пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n