Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Кой се страхува от редовно правителство и държи да го саботира на всяка цена?

deepИлиян ВАСИЛЕВ

Предупредих, че докато се състави правителство, всички агенти на дълбоката държава ще бъдат мобилизирани, до краен предел. Опитаха първо с вътрешни интриги, да настроят избирателите на ПП-ДБ срещу ръководството на двете партии. Не стана. Само свръхчувствителните реагираха, но добронамерените от тях се усетиха, че ще ги ползват като полезни идиоти и си затраяха. Просто отложиха

критиката...  След това започна масовата истеризация - убийството на Къро и аналогиите на Гешев за мутрите, които се връщали. В този ракурс трябва да очаквате нови убийства и нови свръх събития. Не зная точно какви, но препращам към странните самозапалвания от 2013 година. Никой не ги разследва, а изглеждаха координирани и изиграха определена роля за стресиране на обществото.

Паралелно се вадят копромати, интриги, изобщо - всичката възможна кал...

Да, има разследвания срещу Борисов, има и срещу други видни герберисти, но какво точно правят със сегашното реактивиране? Аз искам ПРАВОСЪДИЕ, не прокурорска интрига и репресия, която не стига нито до обвинение, още по-малко до съд, а само до публичен фойерверк и договорки зад кадър. Сори, не на мен!

Първо, съдебната реформа, изчистването на службите, овладяни от хора на Радев и тотално демотивирани да работят срещу руската агентура. Сред тях са най-големите, професионалните интриганти.

Второ, тъй като добре познавам почерка на руските служби и на местните им агенти, мога стопроцентово да ви уверя, че опасността от това Тодор Тагарев да стане министър на отбраната ги изправя на нокти. Готови са на всякаква гадости, лични и публични, само и само да не стане това правителство.

Виждате ли как БСП и „Възраждане“ започнаха да синхронизират действията си, заедно с ИТН, а Радев направо натисна бутона "деструкция"?!

И този път няма да успеят, но усилията им няма да спрат - трябва да откъснат депутати от ГЕРБ и от ПП-ДБ - толкова, че да не мине кабинета. Арсеналът за въздействие е изключително широк - от брутален натиск и заплахи, до пари и постове.

Сабите са извадени, следва брутална битка. И Радев е ключов играч в дълбоката държава.

Добрата вест е, че маските са свалени. „Възраждане“ трудно ще наберат допълнителни избиратели след хулиганските действия и изобличените лъжи, че ще пращаме войници в Украйна.

Всичко обаче тръгва от поста на главния прокурор - той трябва да бъде незабавно свален!

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n