Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Споделете проблемите си с експертите на Европейския потребителски център

ashГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Експерти на Европейския потребителски център, който функционира към Комисията за защита на потребителите, ще отворят еднодневни приемни в Казанлък на 28. юли, сряда, и в Павел баня на 29. юли, четвъртък. Целта е гражданите и гостите на двете селища не само да получат информация за правата си, когато пътуват зад граница или пазаруват от търговец в друга държава от Европейския съюз, но и

да подадат своята жалба при необходимост.

Експертите на ЕПЦ могат да помогнат при проблеми със закъснели или отменени полети, при забавени или непристигнали онлайн поръчки, както и с информация и съвети как да не се стигне до подобни затруднения. Информационната приемна в Казанлък ще бъде открита от председателя на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов на 28. юли от 16:30 ч. на площад „Севтополис“ и ще продължи до 18:30 ч.

„Подобни инициативи ни помагат да опознаем по-добре проблемите, с които се сблъскват потребителите в различните региони на страната, а това означава и да можем да помагаме по-добре на хората, които имат необходимост от нашата защита“, споделя Димитър Маргаритов.

В Павел баня приемната ще работи на 29. юли от 16:30 ч. до 18:30 ч. на централен площад „Освобождение“ /срещу Търговския център/. Информационните събития са организирани по инициатива на Обществения посредник на Казанлък - Гинка Щерева.

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n