Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Ако сложите на монитора си картинка на водопад, парите сами ще дойдат в джобовете ви

amuНАШИЯТ КРЪСТ

„В древната система на фън-шуй водата се асоциира с парите. Ако искате да привлечете финансовия успех в дома си, просто си изберете подходяща картинка за скрийн-сейвър. Разбира се, не всяко изображение

на вода привлича финансовия успех. Тук важат специални правила. Изображението на водопад е мощен финансов символ. Особено добре е, ако водата струи безпрепятствено, тоест по пътя ѝ няма прагове. Ако намерите „тапет”, на който се вижда течаща река, смело го инсталирайте на екрана на телефона си.

Дъното на „паричната” заставка на екрана не трябва да е тинесто, обрасло с водорасли. Златист пясък и камъчета са най-добрият вариант. Друг мощен паричен магнит е фонтанът. Важно е водата, бликаща от него, да се издига към слънцето и да искри под лъчите му. Отлично решение е да поставите като скрийн-сейвър изображение на хотей – дебело смешно човече. То привлича лесните пари: печалба, наследство, подаръци. Снимка на трипръста жаба с монетка в устата ще укрепи финансовото ви положение.

А за да съхраните спестяванията си, на растяща Луна направете домашен паричен талисман. Купете малка кутийка, пригответе парче плат и няколко перца (може и от възглавница). Извадете дребни стотинки, разбъркайте ги с перата и ги изсипете в кутийката. Увийте “паричното сандъче” с плата и го скрийте от чужди очи.“

Стана ли ви ясно как да забогатеете, уважаеми читатели? Горната „статия“ е публикувана в един кудкудякащ сайт и има 40 000 прочитания. Което означава, че средната класа в България вече се е увеличила с още 40 000 чичко-паричковци!

Дори да оставим шегата настрана, много чичковци останаха под пари, продавайки амулети. „Амулетът се изработва индивидуално за всеки човек и има за цел да го предпазва от негативни въздействия. – обяснява един майстор на талисмани. – За да се активира, амулетът трябва да бъде наречен за нещо определено – за късмет, здраве, щастие…“

Но основни производители на талисмани или муски са врачките, екстрасенсите, някои ходжи. Парадоксалното е, че след като увесят на вратовете си амулети или муски, житейските проблеми на тези хора стават още повече. Причината е обвързването на тези хора, чрез амулетите, с някакви невидими, но съществуващи сили. Силите на злото.

Християнската църква, благодарение на хилядолетния си благодатен опит, знае и предупреждава своите членове да се пазят от тези свръхестествени въздействия. Правенето и носенето на талисмани е заклеймено безкомпромисно и е обявено от Православната църква за голям грях. То е обозначено като един от десетте вида магия.

"Не взимайте участие в такива неща като прорицания… не носете суеверни амулети или плочки с надписи, не правете магии или други измамни действия, които са в служба на дявола. Бягайте, прочее, от това!" – предупреждава св. Кирил Йерусалимски.

И още: „Ония, които се обърнат към магьосници… нека подлежат на правилото, определящо шестгодишно покаяние. На същото наказание трябва да се подлагат и ония… поставчици на предпазни талисмани и гадатели.Ония пък, които упорстват в това и не искат да се отвърнат и отклонят от подобни вредни и езически измислици, постановяваме да се изгонят съвършено из Църквата!“ Това се казва в 61. и 65. правила на VІ Вселенски събор; в 24. правило на Анкирския събор и 83. правило на св. Василий Велики.

Който има уши – нека послуша гласа на Църквата!

А вместо амулет, окачете на врата си осветено кръстче. 

   

   

 

 

 

   Fluida

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n