Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Отворено писмо до ръководството на програма „Христо Ботев“ по повод провокацията „В като вагина“

dssddfНАШИЯТ КРЪСТ

В редакцията на националния новинарски портал „Гласът на България“ пристигна читателско писмо от Емил Мицов от Варна. В него той изразява възмущението си от превръщането на Българското национално радио в трибуна за пропаганда на джендър-идеологии и де факто развращаването на невръстни деца, чрез представянето в позитивна светлина на съмнителната книжка „В като вагина“. Електронната книга

е спонсорирана от Българския хелзинкски комитет, а в нея се дават съвети към деца от детските градини как да мастурбират и как да си намерят партньор за сексуален контакт.

Ето реакцията на Емил Мицов:

Уважаеми господа, аз бях редовен ваш слушател.

Напоследък все по-често се разочаровам от ваши предавания и се чудя - такова ли трябва да е едно национално държавно радио, което издържаме с нашите данъци?

Онзи ден бях поразен от едно тенденциозно “културно” предаване по т. нар. „Артефир“ – представянето на книгата “В като вагина”. Не знам дали вие и вашата водеща сте чели тази книга и дали бихте я подарили на вашите деца (не казвам дъщеря или син - все пак полът е нещо относително и временно), но аз не бих. Просто ще ги пратя на улицата, където ще намерят също такива добри учители, които ще ги научат и на други полезни неща, като: да се бият, да пият, да проституират, да се друсат и много други.    

Опасявам се, че авторите на това съвсем целенасочено покваряване на българските деца, вече подготвят следващия си проект (който, най-логично, ще нарекат „К като к.“). Моля ви, не допускайте Българското Национално Радио да става съучастник на подобни политики! Те са маскирани като сексуално образование, но целта им е ясна за всички.

Извинявам се, ако съм засегнал някого, но съм силно чувствителен към духовното и нравствено падение на нашия народ, което продължава твърде дълго, вече почти век. Все пак, надяваме се нашите деца да започнат поредното българско Възраждане...

                                                                                                                                                                                                 С уважение, все още,

Емил Мицов

 

  

 

 

sa

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n