Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Украйна въведе химическа кастрация за педофили, ние прожектираме филмчета за любовта между момченце и възрастен хомосексуалист

pedНАШИЯТ КРЪСТ

Нормално явление ли е педофилията? Това пита в официално писмо до Държавната агенция за закрила на детето българският представител от ВМРО в Европейския парламент Ангел Джамбазки във връзка с недопустим сюжет на филм, който ще бъде излъчен на официален филмов форум, посветен на киното за гей общността. Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се разглежда педофилията като

нещо нормално. В основата му е „приятелство“ между 9-годишно дете и мъж гей. Джамбазки също така призовава ДАЗД да спре излъчването на този напълно недопустим и откровено противоречащ на българските нрави и традиционните християнски ценности филм, като обръща и внимание на съдържанието на целия тенденциозен фестивал с наименование „София Прайд Филм Фест“. 

"Подобна демонстрация на ненормалността не е просто ненужна. - казва Джамбазки. - Тя е вредна и целенасочена срещу културата, обичаите, вярванията и нравите на българите. Неслучайно ние от ВМРО от години водим своята битка срещу джендър пропагандата, чиято единствена цел е промиването на мозъците на децата и от там на цялото поколение, което всъщност ще бъде наследник на днешното общество."

Всички нормални хора, изповядващи консервативните християнски ценности, вярващи в традиционното семейство, изградено от мъж, жена и техните деца, могат да подкрепят Шествието за традиционното християнско семейство, организирано от Сдружение РОД с подкрепата на ВМРО. То ще се състои на 12. юни от 12:00 ч. и ще тръгне от Националния дворец на културата.

Ето го и цялото писмо на Ангел Джамбазки:

„Уважаеми, като Държавна агенция, която трябва да за защитава правата на децата, смятам за необходимо да вземете отношение по следния казус. На 6. юни, неделя, в двор на улица „Шипка“ № 23 в град София, ще бъде прожектиран скандален филм, който е част от селекцията на тазгодишния „София Прайд Филм Фест“. Въпросният филм с името „Змия“, режисиран от Андрей Волкашин от Македония, е с продължителност 20 минути.

Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се разглежда педофилията като нещо нормално. В основата му е „приятелство“ между 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е описана като „сладко-горчива“. За едно морално общество, изградено върху основата на традиционните ценности, каквото е българското, в това няма нищо сладко, а само извращение и неморалност. А родители на това неформирано и неосъзнато като личност 9-годишно дете, които трябва да бъдат нравствен стълб в развитието му, са представени като лошите заради предразсъдъците си към тази меко казано гнусна, но най-вече наказуема от закона връзка.

Педофилията е болест, научно доказано сексуално разстройство. А действията за задоволяване на тези страсти трябва да бъде наказвани с цялата строгост на закона, а не да се представят като нещо нормално. Призовавам ви да обърнете внимание и да спрете прожектирането на този извратен филм, който е в разрез с всичко, което институция като вашата защитава, както и на самия „фестивал“.“

В допълнение - в американския щат Алабама и в Украйна вече действат закони против педофилията, които предвиждат принудителна химическа кастрация за провинили се педофили. 

 

  

 

 

sa

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n