Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Българите сме сред най-нещастните народи на света. Защото сме далеч от Бога

vvbbНАШИЯТ КРЪСТ

Ти си атеист и не вярваш Бога? Тогава не вярваш и в Ангели. Но те съществуват. И за тях, особено за падналите ангели, които служат на Злото, ти си идеалната жертва. Беззащитна и лесна. Ти си един глух слепец, когото може да победи всяко дете…

Не ти харесват тези думи, нали?! Добре, тогава си отвори очите и изтъркай гурелите. Почисти си ушите и

чуй добре това… 

Ти не вярваш в Бог, но вярваш в НЛО и извънземните, със сигурност. Кой мислиш, че стои зад тези необясними свръхестествени явления? Разбира се, това са падналите ангели, наричани още демони, бесове, дяволи. Те са създадени с огромни възможности, но ги използват, за да причиняват зло на нас, хората.

Любима тяхна тактика е да внушават на хората различни свои мисли. Менталната /сугестивно-телепатична/ форма на въздействие на демоните върху човека се характеризира с пряко въздействие върху съзнанието, паметта и чувствата му. Тези въздействия могат да предизвикат различни халюцинации: зрителни или слухови, натрапливи мисли или идеи, безпричинни чувства на омраза или привързаност и доверие. Чрез въздействие върху паметта, те могат да блокират /амнезират/ цели участъци с информация за минали събития или знания. Могат частично или напълно да потиснат волята на човек и да го доведат до „разцепване“ на личността, включително до пълна деперсонализация.

Демоните често предизвикват краткотрайно изключване на съзнанието на шофиращ човек /абсанс – психиатр./ Тези няколко секунди са напълно достатъчни, за да бъде предизвикана жестока катастрофа. Или например внушават на водача непреодолимо желание да извърши изпреварване в много рисков момент, което в много случаи завършва трагично. Наблюдения показват, че значителен брой катастрофи стават посредством именно такова демонично въздействие*.

Много често, въздействайки върху центровете на удоволствието, разположени в хипоталамуса и кората на главния мозък, демоните предизвикват специфични сексуални усещания. По този начин те успяват да направят от някои хора сексуални маниаци /еротомани – психиатр./. При това, в някои случаи демоните постигат извращения на естествения полов инстинкт, пораждайки например непреодолимо влечение към лица от същия пол /хомосексуализъм/, както и такива извращения като садизъм, мазохизъм, ексхибиционизъм, воайорство, инцест, педофилия, некромания и други.

Но нека видим какви са причините, поради които тези инфернални духове /паднали ангели/ добиват власт да се намесват в живота на хората. Повече от половината от населението на България сме израсли с атеистичното възпитание на комунистическия режим. Без да сме знаели Божиите заповеди, ние сме вършили всички грехове, дори и смъртни. Поради това сме загубили голяма част от Божията благодат, която се дава на човека при кръщението му. Други пък въобще не са били кръщавани. Тоест, у по-старите поколения българи липсва Божествената благодат, която е естествена защитна сила и пречи на падналите ангели /невидимите духове на злото/ да се заселят в телата на хората и да управляват тяхната воля.

Да, голяма част от българите са обладани от тези демони. Това обладаване става и след посещения при екстрасенси, врачки, биоенерготерапевти, рейки-учители, занимания с йога, контактьори. Наблюдавайте себе си и близките си и ще стигнете до важни изводи. У едни хора демоните предизвикват влечение към алкохола, у други – мрачна затвореност, затваряне в свой вътрешен свят /аутизъм/, трети са изключително гневливи. Друг често срещан симптом на духовно заболяване, особено при мъжете, е неспособността им да се трудят. При това такъв човек може да притежава висок интелект, блестящо образование и прекрасна квалификация. Но бесовете толкова силно потискат волята му, че той изобщо не е в състояние да се самопринуди да свърши нещо друго, освен онова, което му доставя удоволствие… Друг симптом на духовно заболяване са постоянните неуспехи на човек във всичките му начинания. Демоните могат да предизвикат у хората най-различни болестни симптоми и заболявания, физическа слабост и преумора, за които лекарите не могат да намерят обяснение и след най-щателни медицински изследвания. По същия начин демоните са в състояние да лишат човек от апетит, рязко да повишат телесната му температура или артериално налягане, като с това предизвикат инсулт или инфаркт, водещи понякога до летален изход. Съществуват и много други сравнително леки форми на обладаност на човек от демоните. Всичко описано в много голяма степен е наследство от държавния атеизъм и богоборчество на комунистическия режим.

Същото, за съжаление, важи и за новите поколения българи, израсли в условията на декоративна демокрация. Нашите деца и внуци също не бяха пуснати да се срещнат с Бога и да живеят живота си в благодатно общение с Него. Всички досегашни управници, независимо от цветовата и политическата си окраска, като наговорени, не допуснаха Вероучението да стане редовен предмет в българските училища. Причината е, че всички важни държавни дела се решават в масонските ложи. А известно е, че братята зидари са против Христос и Църквата.

Ето за какво трябва да протестираме и да се борим – за правото на децата ни да израснат като Божии синове и дъщери. За православна просвета и живот според Христовите заповеди, за ново качество на живота ни.

Къде е спасението?

Разбира се, при Христос. Ако, въпреки духовната ни повреденост, ние повярваме искрено в Христовото благовестие, можем да променим живота си. Покаяние за греховете ни. Изповед и Причастие. Това е пътят към спасението. Само не бива да си мислим, че след като сме живели дълги години греховен живот, ще получим мигновено изцеление и избавление от демоните, които невидимо носим на гърбовете си. Процесът на духовното и физическото ни изцерение ще бъде труден и продължителен. Но, в крайна сметка ще настъпи постепенното ни избавление от страстите, греховните навици и лъжлив мироглед…

А дотогава, ще продължим да сме в Топ 10 на най-нещастните народи на света.

 

------------------------------------------

По книгата „Магията в светлината на православната вяра“ на игумен Ефрем Виноградов

Що се касае до безопасното пътуване по пътища и магистрали, във всеки Православен молитвеник има и молитва преди пътуване. Четете я!

 

  

 

   

   

 

 

 

   Fluida

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n