Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Да не защитиш изнасилваната жертва, а да подкрепиш насилника

yyНАШИЯТ КРЪСТ

Коварната руска инвазия в Украйна е пределно ясна, за непредубедения наблюдател. Нещата са ясни, черно срещу бяло: Русия е агресор, украинският народ е жертва. За жалост, оказва се, че активната хибридна пропаганда на Кремъл е проникнала в много умове и е родила уродливи чудовища в собствения ни двор – в България. След началото на кървавата война се оказа, че страшно много българи подкрепят

не жертвата, а насилника. И, докато за комунисти и социалисти това си е в реда на нещата – при тях става дума за наследствена обремененост – изненадващо в хора на путинофилите се оказаха и преобладаващо мнозинство от въцърковените православни българи. Тези, които с риск за живота си отхвърляха ваксините /за да не им имплантират Числото на звяра/, днес с радост приемат в сърцата си Белега на антихриста, като одобряват кървавата война на новия фюрер – Владимир Путин. „Така им се пада, укро-фашисти!“ – повтарят мантрите на путиновата пропаганда довчерашните кротки набожни хорица, които не минаваха път даже и на мравките. И ти недоумяваш – какво се е случило с тези българи?

Случило се е това – от любов и поради абсолютното си доверие към православна Русия, тези християни са преглътнали и отровата на Путинизма. Който е една амалгама от нацистката идея за превъзходство на Русия над другите народи и оттам – абсолютното незачитане от страна на Кремъл на основните човешки права на останалите, плюс използването на диктаторски и антихуманни методи на управление, които са в разрез с Десетте Божии заповеди. А Православието е само благовидна маска пред лицето на новия фюрер, в чието поведение няма нищо християнско, камо ли православно…Даа, ето как се сбъдва библейското предупреждение, че ще бъдат прелъстени даже и избраните. Пазете се, хора!

 

-------------------------------------

Братя и сестри православни българи, путиновата пропаганда ви е говорила много за „бандеровци“, за фашисти, за „денацификация“. Ами Зеленски е от семейство на рускоговорящи евреи. Евреин – нацист? Да, добър виц! За Донбас ли? Ами представете си следната ситуация: звъни се на вратата ви, отваряте и един здравеняк се намъква в апартамента ви и казва – Аз вече ще живея в твоя хол, ако обичаш, не ме притеснявай! Ето малко история – през 1933 – 1934 година Сталин организира гладомор, чрез който убива с нарочно предизвикан глад близо 10 милиона жители на Украйна; сред тях има и около 70 000 българи. На обезлюдените територии Сталин докарва руснаци – именно те са дядовците на днешните сепаратисти в Донбас. Ако те не бяха подбутвани от Путин, рускоговорящите от тези области щяха да си живеят в мир и любов с украинците… А сега си представете, че Кърджали, подкрепян от Турция, поиска да се отцепи от България. Незаконни и престъпни ли ще бъдат нашите усилия да си върнем контрола над тази област?

 

  

soma 

   gwhyjk

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n