Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Габровска театрална компания гостува със спектакъла „Вълшебната гора“

ajeeГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Деца и татковци, заповядайте на театър в Детски отдел на Общинска библиотека “Искра”. Представлението „Вълшебната гора” започва от 17 часа на 3. април /събота/. Това е един куклено-театрален спектакъл на Малка Театрална Компания, насочен към най-малките зрители – децата от 0 до 3-годишна възраст. Спектакълът ще бъде изграден от свързани помежду си миниатюри, съответстващи

на естествените етапи на развитие на децата. Своеобразният сюжет разказва за един ден от живота на Пеперудената фея – в ролята ще се превъплъти прекрасната актриса Силвия Тенева. След всяка миниатюра следва своеобразна почивка, в която малчуганите ще имат възможност да изследват самостоятелно или с помощта на родителите си, сценичното пространство около себе си. Тези интермедии ще бъдат съпроводени от избрани класически шедьоври, изпълнени на живо от младия виртуоз-виолончелист Атанас Кръстев.

Режисьор и ръководител на проекта е Георги Тенев, а визуалните решения са дело на сценографа Невена Ненова. Водени от феята децата стават активен участник в сценичното действие. Провокирани от специално подбраните визуални и музикални средства, малките зрители ще имат възможността да се докоснат до магията на театъра в това нежно, вълнуващо и изпълващо с възхита пътешествие из Вълшебната гора. Заповядайте, ще бъдат спазени всички противоепидимични мерки.

 

 

   


 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>25°C
Предимно слънчево
Температура: 25°C
Усеща се като: 25°C
Вятър: север
Сила: лек полъх, 1.8 m/s

Времето със sinoptik.bg