Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Утре е третият ни решителен мач в полуфинала, успех момичета!

voldГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Съставът на "Казанлък волей - Багира" си върна за загубата в София срещу ЦСКА, като победи у дома с 3:0 (25:21, 25:17, 25:16) във втория полуфинален мач. Женският ни отбор бе по-добрият, доминира през цялото време и не допусна слабости в играта. Президентът на Волейболен клуб "Казанлък" Васил Аргиров поздрави момичетата от женския ни отбор за убедителната победа над армейките във втория

полуфинален плейоф.

"И двата отбора са равностойни, но ние бихме убедително, не оставихме ЦСКА да играе. Изиграхме си нашата игра, с настроение, визия, хъс и много сила. Предстои ни последна среща срещу ЦСКА утре. Цяла година чакахме този мач. Надявам се да го спечелим, за да докажем, че сме заслужавали второто място", коментира Аргиров.

Старши-треньорът Борислав Крачанов отличи представянето на казанлъчанки като най-добрата им игра през целия сезон. "Излязохме много концентрирани и мачът имаше щастлив изход за нас. Надявам се на 7. април да покажем отново желание за борба, да повторим същата игра от днес", сподели наставникът.

Третият и последен полуфинален двубой срещу ЦСКА е утре. Победителят ще се класира за финал с "Марица". Успех, казанлъшки пантери!

 

 

 

   


 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>25°C
Облачно, слаб дъжд
Температура: 25°C
Усеща се като: 25°C
Вятър: север
Сила: лек полъх, 1.8 m/s

Времето със sinoptik.bg